Otter Distribution va deschide două magazine până la sfârşitul anului

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 28 octombrie 2010

Otter Distribution, distribuitorul exclusiv pe piaţa locală a mărcii Geox, vrea să deschidă, până la sfârşitul acestui an, două magazine de încălţăminte în Baia Mare şi Cluj-Napoca, a declarat directorul de marketing al companiei, Ioana Mihuţ. "Investiţia medie într-un magazin Otter este de 150.000 de euro, dintre care 50.000 de euro pentru amenajare şi 100.000 de euro pentru marfă", a afirmat doamna Mihuţ, citată de Mediafax. Reţeaua Otter cuprinde în prezent 24 de magazine Otter, patru unităţi Geox şi trei outleturi. Compania a mai deschis în acest an un magazin în centrul comercial Euromall din Piteşti.

Directorul de marketing al Otter Distribution a explicat: "Magazinele din centrele comerciale Feeria, Bucureşti Mall, Unirea Shopping Center şi Afi Palace Cotroceni sunt pe primele patru locuri din punct de vedere al veniturilor. Magazinele cele mai bune rămân cele mai bune, nu prea se întâmplă ca un alt magazin să le întreacă pe acestea". În 2011, compania se va focusa pe dezvoltarea de magazine Geox. Otter Distribution a consemnat, în primele nouă luni, o scădere a afacerilor cu 10%, la 11,3 milioane de euro, comparativ cu perioada similară din 2009. Ioana Mihuţ a declarat: "Nu ştiu dacă aceas­tă evoluţie se va păstra pentru întreg anul 2010. Este foarte imprevizibil. Acum, de exemplu avem o schimbare în colecţie. Avem mulţi pantofi pentru Revelion şi poate în luna decembrie o să vindem mai mult decât anul trecut. Cifra de afaceri va fi susţinută oricum în cea mai mare parte de brandurile noastre de bază, recunoscute la nivel internaţional, precum Ara, Clarks, Gabor, Geox şi Otter". În 2009, Otter Distribution a avut o cifră de afaceri de 16,2 milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pacat ca d-na directoare de marketing nu ne-a spus si carui segment de populatie i se adreseaza.Incaltamintea costa enorm de mult in comparatie cu preturile din alte tari pentru aceleasi branduri, nemaivorbind de faptul ca noi nu ne comparam la salarii cu cei din strainatate.In concluzie: adaos mare, modele foarte urate( daca gasesti cate un model frumos, elegant si serios este mare lucru)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb