(P) Schimbările de la El Monumental care vor bucura mii de fani ai fotbalului argentinian

Internaţional / 2 martie 2021

(P) Schimbările de la El Monumental care vor bucura mii de fani ai fotbalului argentinian

În Argentina, o ţară în care fotbalul este la rang de religie, iar jucătorii sunt veneraţi ca zei, a lua parte la transformarea unuia dintre cele mai istorice stadioane de fotbal nu poate fi decât extraordinar. Când stadionul El Monumental din Buenos Aires a decis să întreprindă un proiect masiv de renovare şi să construiască un stadion inteligent care să rivalizeze cu cele mai bune din Europa, pentru Huawei a fost o chestiune de mândrie să participe ca partener tehnologic.

Iconicul stadion El Monumental a fost construit în 1938 şi găzduieşte un club sportiv argentinian de renume mondial, River Plate. De asemenea, este legat de unele dintre cele mai importante momente din istoria fotbalului argentinian - a fost locul de desfăşurare a victoriei Argentinei la Cupa Mondială FIFA din 1978. 1978 a fost, de asemenea, ultima dată când stadionul a fost renovat, deci avea nevoie de un upgrade. Prin urmare, întrucât pandemia Covid a condus la închiderea El Monumental pentru cea mai mare parte a anului trecut, conducerea stadionului a ales să folosească acest timp pentru a începe reconstrucţia şi a reînnoi instalaţiile.

Au existat o serie de factori care trebuiau luaţi în considerare. El Monumental este mai mult decât un stadion de fotbal, are piste de alergare, o peluză, o galerie comercială, un muzeu, un micro stadion, o sală centrală, un padoc şi o parcare mai mare decât majoritatea stadioanelor. Pe lângă sprijinirea a mii de spectatori cu o conectivitate superbă, a fost nevoie să gestionăm activ şi inteligent diferite elemente ale acestei vaste infrastructuri.

Cum CloudCampus 2.0 va eleva experienţa fanilor

Fotbalul are un loc aparte în inima fiecărui argentinian. Fanii care se înghesuie pe stadioane nu necesită doar experienţe mai bune de vizionare a sportului, ci îşi doresc din ce în ce mai mult să împărtăşească momentele sportive istorice şi sentimentele lor cu familiile şi prietenii, în timp real, prin intermediul reţelelor sociale. Este normal că, într-o ţară în care eroul naţional Diego Maradona a schimbat pentru totdeauna jocul, Huawei s-a angajat ca soluţia sa CloudCampus 2.0 să schimbe modul în care jocul este urmărit şi celebrat de fani.

Rămânând fidel viziunii sale de a uni cele cinci domenii tehnologice cheie - conectivitate, cloud, inteligenţă artificială (AI), computere şi aplicaţii industriale - Huawei a lansat soluţia sa de viitor CloudCampus 2.0 pentru a crea valoare pentru stadion şi a revigora o clădire istorică.

Aducerea confortului pentru fani

Temelia soluţiei CloudCampus 2.0 este conectivitatea inteligentă făcută posibilă de Huawei AirEngine Wi-Fi 6. Este capabilă să transmită semnale Wi-Fi în fiecare colţ al stadionului, inclusiv tribune sportive, magazine şi parcare. Profitând de reţeaua de ultimă generaţie complet wireless a stadionului, clubul de fotbal River Plate va putea transmite informaţii promoţionale către peste 70.000 de fani în timp real şi îi va stimula să facă comenzi pe telefoanele lor mobile.

Vitezele gigabit omniprezente creează o reţea de super-capacitate în care totul este conectat - de la telefoane mobile la dispozitive IoT. De exemplu, atunci când fanii vizitează stadionul, sistemul de parcare inteligentă alimentat de IoT îi va putea avertiza pe cei din autoturismele cu conducere autonomă despre locurile de parcare disponibile.

Asigurarea unei experienţe inteligente oricând şi oriunde

Prin detectarea inteligentă a tipurilor de aplicaţii, CloudCampus 2.0 de la Huawei poate aloca dinamic resursele şi le poate rezerva pentru utilizatorii şi aplicaţiile cheie pentru a asigura experienţe fără compromisuri, chiar şi atunci când apare o congestie neaşteptată. Pe măsură ce fanii şi personalul stadionului solicită din ce în ce mai mult reţeaua, CloudCampus 2.0 de la Huawei va ajuta la planificarea, implementarea, operarea şi întreţinerea infrastructurii de reţea, asigurându-se că utilizatorii nu vor mai întâmpina probleme de acces la reţea.

CloudCampus 2.0 va îmbunătăţi noile instalări, operaţiuni şi întreţinere (O&M)

Construită pe arhitectura Autonomous Driving Network (ADN), iMaster NCE de la Huawei ajută la implementarea automată a clădirilor şi a facilităţilor noi indiferent de dimensiunea şi locaţia lor, creând o reţea plug-and-play şi scurtând mult timpul de furnizare a serviciilor digitale. iMaster NCE este un analizor de reţea de campus bazat pe AI, care colectează date de reţea în timp real, precum şi învăţarea comportamentului reţelei şi identificarea defecţiunilor potenţiale pe baza analizei de date şi a algoritmilor de învăţare automată. Poate descoperi în mod proactiv 85% din potenţialele probleme de reţea, reducând astfel sarcina de lucru O&M a reţelei, precum şi reducerea costurilor de întreţinere a dispozitivelor TIC şi permiţând o gestionare simplă şi intuitivă pentru o conexiune stabilă şi pe scară largă în numeroase reţele.

Arhitectura inteligentă a reţelei de campus CloudCampus 2.0 este viitorul reţelelor digitale. Vă ajută să spargeţi limitele de conectivitate şi să creaţi conexiuni nu numai între oameni, ci şi dispozitive mobile şi puncte finale IoT. Funcţia sa de "cloudificare" a serviciului sparge limitele locale pentru a oferi experienţe şi politici consecvente ale utilizatorilor, în timp ce trecerea de la O&M manual la O&M inteligent rupe limitele de gestionare pentru a permite operaţiuni inteligente la nivelul întregii reţele.

Pe măsură ce El Monumental intră în ultimele două luni de renovare înainte de a-şi deschide uşile la începutul anului 2021, argentinienii pot aştepta cu nerăbdare o gamă largă de aplicaţii noi, care le vor aduce nenumărate momente de bucurie şi sărbătoare în cel mai popular sport al lor. În cuvintele lui Rodolfo D'Onofrio, preşedintele River Plate, conform theregister.com: "Cu Huawei, vom construi cu adevărat un stadion inteligent de rang mondial".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. huawei , un cal troian in inima Argentinei !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb