P3 Logistic Parks a încheiat contracte pentru 58.637 m2 în prima parte a anului

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 15 septembrie 2020

P3 Logistic Parks a încheiat contracte pentru 58.637 m2 în prima parte a anului

P3 Logistic Parks ("P3") a încheiat în prima jumătate a anului 2020 tranzacţii pentru 58.637 metri pătraţi de spaţii logistice şi birouri. Printre clienţi se numără Gebruder Weiss România, Interbrands Marketing & Distribution, Logwin sau Just Master Activities, notează comunicatul de presă transmis redacţiei noastre.

Din totalul tranzacţiilor, 52% din suprafaţă (30.466 m2) reprezintă contracte noi pe termen lung, 38% sunt prelungiri ale contractelor deja existente (22.420 m2), iar restul de 10% (peste 5.700 m2) sunt contracte pe termen scurt.

Două dintre parteneriatele cu clienţi existenţi s-au consolidat, astfel încât Gebruder Weiss România a prelungit, la începutul acestui an, contractul de închiriere pentru cei 22.420 de metri pătraţi de spaţii logistice şi de birouri.

Gebruder Weiss România oferă clienţilor săi soluţii logistice precum transport rutier, feroviar, aerian şi maritim. De asemenea, Interbrands Marketing & Distribution, una dintre cele mai proeminente companii de distribuţie şi marketing de bunuri de larg consum din România şi client al parcului înca din anul 2006, a optat pentru relocarea într-un spaţiu mai mare, extinzându-şi astfel suprafaţa totală închiriată la 24.830 de metri pătraţi de spaţii logistice şi de birouri.

Portofoliului de chiriaşi ai parcului P3 Bucharest A1 li s-au alăturat, în prima jumătate a anului curent, companiile Logwin - furnizor specializat de servicii de logistică şi transport pentru industria lifestyle, în special retail si fashion, care a închiriat un spaţiu de 2.350 de metri pătraţi, folosit pentru consolidare şi operare articole de îmbrăcăminte şi accesorii şi Just Master Activities - companie de import şi distribuţie cu o prezenţă solidă în piaţa FMCG din România, distribuitor de produse cosmetice de larg consum, cu o suprafaţă totală de 3.200 metri pătraţi închiriaţi.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: "În ciuda momentelor dificile cu care ne confruntăm în prezent şi a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanţul primei jumătăţi a anului a adus rezultate satisfăcătoare pentru P3 Bucharest A1 Park. Suntem onoraţi şi dorim să le mulţumim partenerilor noştri pe termen lung pentru votul de încredere pe care ni l-au acordat prin prelungirea colaborării noastre şi le urăm bun venit noilor chiriaşi în comunitatea noastră. În ultimele două luni am putut remarca cum parte dintre tranzacţiile amânate în timpul perioadei de lockdown au fost reluate, iar acesta este un semn care ne face să fim privim cu optimism, dar şi cu prudenţă, la activitătea de leasing din a doua jumătate a anului."

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncţional din Bucureşti, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite şi un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spaţii logistice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb