Papa Francisc şi-a început vizita în Irak

S.B.
Internaţional / 5 martie 2021

Papa Francisc şi-a început vizita în Irak

Papa Francisc a sosit în Irak pentru prima vizită papală din istorie în ţara din Orientul Mijlociu şi pentru prima sa călătorie internaţională de la începutul pandemiei coronavirusului, potrivit BBC.

Teama de coronavirus şi de situaţia securităţii din Irak au făcut ca aceasta să fie cea mai riscantă vizită a suveranului pontif de până acum, dar Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani a insistat să facă această vizită spunând că este "obligat".

Potrivit sursei citate, Papa va încerca să aducă un sentiment de siguranţă comunitatăţii creştine aflată în continuă scădere şi va încuraja dialogul inter-religios, întâlnindu-l pe cel mai venerat cleric musulman şiait din Irak.

Papa va oficia, de asemenea, Liturghia pe un stadion din Irbil, în nordul Irakului.

Papa Francisc şi-a început vizita în Irak

Aproximativ 10.000 de angajaţi ai Forţelor de Securitate irakiene au fost mobilizaţi pentru a-l proteja pe Papa Francisc, în timp ce în ţară s-au impus, de asemenea, măsuri de restricţie pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Premierul irakian Mustafa al-Kadhimi l-a întâmpinat pe Papa Francisc la aeroport. În avion, suveranul pontif a spus că este o bucurie că va călători din nou, adăugând: "Aceasta este o călătorie emblematică şi este o datorie faţă de o ţară martirizată de atâţia ani".

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Un papa curajos

    Ce nu face Papica asta neomarxist, batran si bolnav, pt stapanii sai din Oculta! Inclusiv, sa se umileasca pana intr-acolo, astfel incat sa se duca pana-n Irak, ca s-o puna de un ecumenism cu musulmanii de-acolo! Cu figura sa cabalina, si cu enormitatile pe care le debiteaza periodic, ai zice ca e un clovn al credintei!

    1. Fermierul tau sef din INCULTA nu se umileste sa iasa deloc din fortareata de frica sa nu-l ia Covid-ul si sa-l duca unde ii e locul. Tu macar iti iei bani pt trolling, prostule?

      Bineinteles ca, te uiti in oglinda si vezi un dobitoc boschetar care se masturbeaza, stropind oglinda cu "opera" lui! Cu siguranta, tie ti se potriveste zicala: "Retardarea cand iti vine, rupi camasa de pe tine"! Pana la urma nu esti tu de vina, ci retardatii tai parinti, care au dat nastere unei catastrofe ca tine, care probabil ca cersesti la colt de strada!

      Altceva nu mai stii sa zici,tampitule!

      Bineinteles ca stiu si altceva, dar vorbele astea sunt fix pt urangutani oligofreni ca tine, care au IQ-ul 0! Tac-tu ar fi trebuit castrat inainte de a te procrea!

      Du-te,ma,unde-a dus mutu iapa,tampitule!Esti mai tampit decat Cristian.In plus,esti si foarte vulgar.E vinovata maica-ta fiindca te-a facut si nu te-a educat.Ori nu a avut pe cine educa,ori te-a facut dupa chipul si asemanarea ei. Dobitocule!

      ...

      ...

      Nu te supara ca ti-o spun, dar esti o adevarata Cacastoare dpdv intelectual, iar ma-ta, o adevarata Putoare dpdv sexual! Familie de boschetari perversi, ce sunteti!

      Esti un obsedat dpdv sexual si un pervers libidinos.Cam nimeni nu-si pune mintea cu tine fiindca toti stiu cat de gretos esti,nerusinatule!Din aceasta cauza iti permiti sa scrii ceea ce scrii!Uite ca ti-a sters postarea!Intentionat am scris asa sa-ti stearga si tie postarea.Nimeni nu scrie atat de infect ca tine pe aici.

      Nu--i asa, ca esti un mare amator de "placutze suedeze", alaturi de toata familia ta de muisti?

      E o traditie in familia voastra sa lustruiti bastoanele, pe care o respectati cu sfintenie! 

      Stii care e greseala ta capitala?Ii judeci pe altii si pe familiile altora prin prisma ta si a familiei tale.

      Nu toate familiile sunt asemenea familiei tale "freudiene", excelenta pt un studiu psihanalitic dpdv al perversiunilor sexuale!

      Se vede ca te-a facut proasta aia de ma-ta cu Dracu!Stiu ca te doare adevarul dar asta e!Mai muscă-o data!

    Nici nu ma mai obosesc sa zic cava rau de el, ca se face singur de handel prin ce spune.

    1. Hai ca ma obosesc eu :)

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb