Parc IT şi Complex naţional pentru sportivi, la Arad

PAULA BULZAN, ARAD
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 iunie 2009

În municipiul Arad se va amenaja un Parc IT, în urma unui parteneriat care va fi încheiat între Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei. Acest lucru a fost făcut public de premierul României, Emil Boc, la conferinţa de presă susţinută, marţi, la Arad. "Guvernul va susţine înfiinţarea unui Parc IT la Arad pe baza unui parteneriat care va fi încheiat între Primăria Arad şi Ministerul Comunicaţiilor", a declarat Emil Boc. Deocamdată, această investiţie este în faza de concepere a proiectului, astfel că nu se cunosc date despre valoarea sa. Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a susţinut că parcul va fi amenajat în municipiu, iar Primăria va pune la dispoziţie terenul pentru investiţie.

De asemenea, premierul Emil Boc a mai susţinut că tot la Arad se va fora un puţ de apă termală, investiţie care are susţinerea Ministerului Turismului.

Tot Guvernul va susţine construcţia unui Complex naţional de sport pentru pregătirea sportivilor de performanţă. Acest proiect are susţinerea Minis­terului Tineretului şi Sportului care doreşte încurajarea sportului de masă. "La nivelul Guvernului se lucrează la un program de susţinere a sportului de masă, în ceea ce priveşte construcţia de baze sportive, bazine de înot, terenuri de baschet, de fotbal sau de handbag. La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei avem un întreg plan de extindere a construcţiei sălilor de sport, a bazelor sportive tocmai pentru a da posibilitatea tinerilor să practice sportul", a susţinut primul-ministru.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb