Parteneriatele merg mai bine decât competiţiile!

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 19 octombrie 2016

Răzvan Burleanu (stânga) şi Daniel Kearvell

Răzvan Burleanu (stânga) şi Daniel Kearvell

Federaţia Română de Fotbal a reuşit în ultimii doi ani un adevărat tur de forţă în ceea ce priveşte semnarea de parteneriate şi atragerea de sponsori, chiar dacă problemele de fond ale fotbalului autohton au rămas la fel de grave. Echipele de club se scufundă, sectorul juvenil merge prost, spectatorii sunt tot mai puţini la meciurile din primele două divizii, la o primă vedere lucrurile merg bine doar în jurul echipei naţionale.

FRF a semnat, ieri, la Casa Fotbalului un parteneriat cu DHL, compania de curierat urmând să ofere sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia, asigurând livrarea expedierilor, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing şi articole promoţionale pentru fanii tricolorilor, în ţară sau oriunde în lume. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu este convins că toate aceste parteneriate creează cadrul necesar obţinerii de performanţe sportive: "Suntem onoraţi să primim alături de noi un partener de prestigiu. Strategia parteneriatelor de succes încheiate de Federaţia Română de Fotbal continuă astfel şi confirmă atât repoziţionarea instituţiei ca actor proactiv în mediul de business, cât şi viziunea echipei noastre prin care ne propunem să furnizăm suportul optim pentru performanţa sportivă. Noi am împărţit, încă de acum doi ani, lucrurile la nivelul FRF, avem o zonă instituţională şi o zonă sportivă. Noi trebuie să punem totul la dispoziţia echipelor pentru ca acestea să obţină performanţe sportive". Răzvan Burleanu a declarat că vânzarea de bilete online a crescut simţitor şi în ţara noastră, dar şi cererea de material sportive cu însemnele echipei naţionale, iar federaţia a căutat o soluţie pentru ca acestea să ajungă cât mai repede la suporteri: "Avem foarte mulţi fani ai echipei naţionale peste hotare şi la aceştia ajungeau cu greu produsele noastre. De asemenea vrem să reducem costurile legate de livrarea biletelor la meciuri".

Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România s-a declarat un fan al fotbalului, de altfel firma este Partener Logistic al cluburilor Bayern Munchen, Manchester United şi Leicester City: "DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activităţilor sportive la nivel global şi local. Înţelegem foarte bine munca depusă pe teren şi de aceea am ales să sprijinim sportul în diverse moduri de-a lungul timpului. Fotbalul este cel mai iubit sport în România şi suntem onoraţi să ne alăturăm oficial Federaţiei Române de Fotbal şi să o sprijinim în demersul către performanţa fotbalului românesc. Ne dorim dezvoltarea parteneriatului nostru în timp şi să contribuim la succesul echipei naţionalei de fotbal a României".

Dincolo de parteneriate, referindu-se la grupa de calificare din care face parte şi echipa noastră, Răzvan Burleanu a caracterizat-o ca fiind una ciudată, în care se pierd multe puncte: "Sunt rezultate ciudate în această grupă. Suntem pe locul 3 într-o grupă plină de surprize, în care echipa pe care noi am învins-o cu 5-0 la ea acasă a fost la un pas să încurce Polonia în deplasare. Cele patru puncte obţinute în dubla cu Armenia şi Kazahstan reprezintă un rezultat bun, dacă obţineam şase era foarte bine şi dacă luam doar 3 era rău. Eu sunt convins că suporterii echipei naţionale apreciază jocul prestart şi procesul de reconstrucţie în care echipa a intrat. O naţională puternică e susţinută de echipe de club puternice, dar la noi cluburile au mari probleme, acum naţionala pare să tracteze întreg fotbalul românesc." Tichetele pentru următoarea partidă a tricolorilor - cu Polonia pe 11 noiembrie- au fost puse în vânzare online, FRF având o primă ocazie să demonstreze că lucrurile se mişcă în direcţia dorită în ceea ce priveşte relaţia cu suporterii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb