PC Arad a rupt protocolul de colaborare cu Alianţa PNL-PD

Paula Bulzan, Arad
Ziarul BURSA #Politică / 20 august 2006

Organizaţia din Arad a Partidului Conservator a rupt, miercuri seara, protocolul de colaborare al Coaliţiei, la nivelul judeţului. Biroul Executiv al PC Arad a luat în discuţie, în şedinţa din 16 august, funcţionarea la nivelul judeţului Arad al Coaliţiei de guvernare şi respectarea protocolului încheiat în acest sens. În urma discuţiilor s-a constatat că de la semnarea protocolului de colaborare la nivel judeţean şi până în prezent Coaliţia nu a funcţionat, şedinţele periodice prevăzute în protocol ale partidelor semnatare neavând loc. "Deşi filiala judeţeană a PC Arad a făcut multiple demersuri în acest sens, ne-am izbit de lipsa de receptivitate din partea celor care ar fi trebuit să fie partenerii noştri. Ostilitatea manifestată de conducerea filialei Arad a Partidului Democrat faţă de PC filiala Arad, manifestată inclusiv prin încălcarea în mod voit a prevederilor protocolului de colaborare prin racolarea unor aleşi locali ai partidului nostru este un alt motiv constatat. De asemenea, datorită lipsei de interes manifestate de partenerii de Coaliţie, nu au putut fi prezentate şi rezolvate propunerile filialei noastre privind problemele de administraţie şi infrastructură a comunităţilor locale, sprijinirea întreprin-derilor mici şi mijlocii precum şi rezolvarea unor probleme sociale", se arată într-un comunicat remis de PC Arad.

În schimb, Biroul Executiv (Bex) al PC Arad şi-a reafirmat sprijinul faţă de Guvernul României şi faţă de obiectivul primordial privind integrarea ţării în UE începând cu 01.01.2007.

"Analizând protocolul de colaborare în întregime, Biroul Executiv al PC filiala Arad a decis, prin vot secret (12 voturi pentru, 1 vot împotrivă) că acesta este caduc. Totodată, Bex al PC Arad îşi reafirmă sprijinul faţă de Guvernul României şi faţă de obiectivul primordial privind integrarea ţării în UE începand cu 01.01.2007. Precizăm că din acest moment ne considerăm lipsiţi de orice obligaţii stipulate în protocolul de colaborare la nivel judeţean, deciziile ulterioare urmând a fi luate doar în interesul cetăţenilor şi a membrilor partidului nostru", se mai menţionează în acelaşi comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb