RisCo împreună cu Indaco Systems şi BNI Bucureşti organizează în data de 8 Mai 2014 workshop-ul "Evaluarea afacerii - potenţial şi riscuri", la Hotel Pullman, World Trade Center Bucureşti.
În comunicat se arată: "Noul context economic cere şi un nou model de afaceri, în care inovarea şi flexibilitatea sunt la fel de importante ca şi elementele tradiţionale de management, cum ar fi reducerea cheltuielilor şi cresterea veniturilor".
Evenimentul, susţinut de BCR Pensii şi Alpha Bank, îşi propune să ofere soluţii punctuale, practice la provocările legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori şi manageri: "Cum vindem, către cine şi de ce?; Reducem cheltuielile sau mărim vânzările?; Putem susţine investiţiile pe care le avem de făcut?;Cum ne păstram angajaţii şi cu ce costuri?"
Comunicatul prezintă "câteva avantaje ale participării la workshop:acces la know-how de la speakeri de renume; contact direct cu 150 de companii; networking targetat şi incheiere de parteneriate".
La eveniment vor fi prezenţi "spekeri" precum: Marius Ghenea, Antreprenor şi "Business Angel", Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii şi Dragoş Cabat, CFA, Managing Partner RisCo.
"Workshop-ul < Evaluarea afacerii-potenţial şi riscuri > nu este doar un eveniment despre îmbunătăţirea performanţelor de afaceri, ci şi un mediu de networking. Astfel, participanţii pot fructifica la maximum oportunităţile de business în cadrul unei sesiuni dedicate, în cadrul căreia Manuela Voicila, director executiv BNI Bucureşti, îi va ajuta să îi cunoască pe toţi ceilalţi participanţi la workshop", se arată în comunicare.
Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo a spus: "Realizăm un workshop interactiv şi dinamic, în care participanţii şi lectorii vor impărtăşi soluţiile proprii la problemele companiei de astăzi. Desigur, atât problemele cât şi soluţiile nu sunt aceleaşi pentru fiecare manager sau firmă. De aceea interacţiunea cu un mare număr de manageri din business este importantă".
Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii este citată în comunicat: "Angajaţii motivaţi sunt cei care cresc productivitatea companiei pe termen lung. De acceea, în cadrul workshop-ului participanţii vor primi informaţii concrete cu privire la o soluţie cu impact semnificativ pentru o zonă cheie în dezvoltarea companiilor, şi anume resursa umană. O soluţie ce optimizează costurile pentru companii, fiind scutită de la plata taxelor sociale şi de la plata impozitului pe profit şi care contribuie la motivarea angajaţilor pe termen lung".
Costul de participare la eveniment este de 150 lei plus TVA.
Pentru înregistrări, cei interesaţi sunt rugaţi să acceseze www.risco.ro/conferinta-risco sau să contacteze organizatorii prin email la adresa andra.ciubuc@risco.ro sau telefonic la numărul 021.209.53.93.
Ziarul Bursa este partener media pentru eveniment.
RisCo este un produs online prin care companiile şi instituţiile financiare pot verifica capacitatea de plată şi situaţia financiară a clienţilor lor, situaţia lor juridică şi de plăti. RisCo este un sistem de verificare a companiilor şi permite efectuare de rapoarte individuale de firmă, monitorizarea portofoliilor, precum şi selectarea firmelor de interes după multiple criterii geografice, financiare şi de stare a societăţii.
BCR PENSII este subsidiara grupului BCR specializată în administrarea fondurilor private de pensii înfiinţată în luna iunie 2007. BCR PENSII administrează în prezent: Fondul de Pensii Administrat Privat BCR şi Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS, în prezent ocupând locul doi în piaţa pensiilor private facultative.
La finalul lunii decembrie 2013, BCR PENSII, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. administra conturile de pensie privată a peste 560 mii de clienţi şi peste 904 mil lei active nete în administrare, conform datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară - Sectorul Pensii Private.
În 1994, Alpha Bank Group, împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi firmele elene Bauxite AEM Parnassos, Papastratos ABES şi Greek Bottling Company (3E), puneau bazele Alpha Bank în România, sub denumirea de Banca Bucureşti. Era prima investiţie bancară străină într-un mediu economic necristalizat, marcat de evoluţii imprevizibile şi de momente de declin economic. Pe acest fond, Grupul Alpha Bank venea cu experienţa a peste 115 ani de servicii bancare şi abilitatea de a gândi strategii noi, capabile să funcţioneze chiar şi în momente dificile. La începutul anului 2000, Banca Bucureşti a fost redenumită Alpha Bank România pentru a sublinia apartenenţa la Grup, iar în anul 2005 Alpha Bank AE devine acţionar majoritar. Banca oferă o gamă largă de servicii şi produse financiar-bancare, atât pentru persoane fizice cât şi pentru sectorul corporate, printr-o reţea echilibrată de unităţi, situate în Bucureşti şi în oraşele mari din ţară, se mai arată în comunicat.
BNI Bucureşti este parte a organizaţiei mondiale Business Network International, organizaţie internaţională de Afaceri bazată pe recomandari, ce s-a extins în peste 55 de ţări având în componenţa sa peste 6600 de grupuri de networking. În anul 2013, membrii BNI din Bucureşti au schimbat referinţe ce s-au materializat în tranzacţii cu un venit de peste 1,1 milioane euro dintr-un total de 6,5 miliarde dolari raportaţi la nivel mondial.
Indaco Systems are experienţă de 20 de ani pe piaţa produselor şi serviciilor software dedicate zonei de informare legislativă. Începând din anul 1994, specialiştii Indaco Systems sprijină deciziile clienţilor, la dispoziţia cărora pun o gamă extinsă de soluţii informatice personalizate.