PE COASTA MĂRII EGEE Primul hotel Radisson Collection din Turcia, inaugurat în Bodrum

A.V.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 7 septembrie 2021

Primul hotel Radisson Collection din Turcia, inaugurat în Bodrum

Radisson Hotel Group a inaugurat, luna trecută, hotelul Radisson Collection din Bodrum, amplasat vizavi de insula Kos, în Golful Aspat, unul dintre cele mai liniştite golfuri.

Hotelul, care oferă vedere panoramică la Marea Egee, are 80 de camere şi apartamente de lux. Din balcoanele sau terasele hotelului, oaspeţii au vedere la mare, la portul de agrement şi la locurile învecinate din Anthaven.

Hotelul Radisson Collection din Bodrum oferă acces direct la o plajă privată, piscine interioare şi în aer liber, la un restaurant pe plajă, la restaurantul şi barul hotelului, la centru de fitness, locuri de întâlniri şi evenimente, şi la un centru spa holistic care se întinde pe 1.150 mp, toate cu vedere la Golful Aspat.

Bodrum este plin de situri istorice, turiştii putând vizita Castelul Bodrum (renovat), Muzeul de arheologie subacvatică şi Mausoleul de la Halicarnas, considerat una dintre cele şapte minuni ale lumii antice.

Yilmaz Yildirimlar, prim-vicepreşedinte Radisson Hotel Group pentru Europa Centrală şi de Est, Rusia şi Turcia, declară: "Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea primului nostru hotel Radisson Collection din Bodrum, aşa-numita perlă a coastei Mării Egee. Odată cu această inaugurare, nu numai că ne extindem amprenta în Turcia, dar ne consolidăm şi mai mult poziţia de lider internaţional în regiune, cu 31 de hoteluri deschise şi în curs de dezvoltare".

Situat la 12 km vest de oraşul Bodrum şi la 46 km de aeroportul internaţional Milas-Bodrum, hotelul face parte din proiectul Anthaven Aspat, realizat de Ant Yapi şi administrat de Access Hotel Management Tourism Investment & Consultancy Company.

Mehmet Okay, preşedintele Ant Yapi, spune: "Radisson Collection, marca premium a Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, cu care lucrăm de mulţi ani, a pătruns pe piaţa din Turcia prin intermediul nostru. Radisson Collection Hotel Bodrum este a cincea investiţie în turism pe care am realizat-o până acum. Intenţionăm să continuăm această cooperare în diferite proiecte. Credem că Radisson Collection Hotel Bodrum, care face parte din proiectul nostru Anthaven din Bodrum, va avea, în curând, locul său printre cele mai importante hoteluri din lume".

Pe lângă proiectele pe care le-a implementat împreună cu Radisson Hotel Group, Ant Yapi a realizat investiţii extinse în sectorul turismului. Compania a creat chiar un brand propriu şi operează un hotel tip boutique, Antmare. Antmare Boutique Hotel se află la 80 de km de centrul oraşului Izmir.

(Articol preluat din revista BURSA Construcţiilor)

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb