PE PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017: AFI Europa România a înregistrat un venit operaţional net de 12,2 milioane de euro

Cristina Radu
Companii / 23 mai 2017

AFI Europa România a înregistrat un venit operaţional net de 12,2 milioane de euro

AFI Europa România a înregistrat un venit operaţional net din activele sale generatoare de venit din România de 12,2 milioane de euro, în creştere cu 12,7% comparativ cu perioada similară din 2016, conform unui comunicat de presă trimis Redacţiei de AFI Europe România.

AFI Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, a avut un venit operaţional net de 8,3 milioane de euro în primul trimestru 2017, obţinând rezultate mai mari cu 2,4% faţă de cele înregistrate în primul trimestru 2016, conform comunicatului.

Vânzările retailerilor din AFI Cotroceni au generat venituri de 54 de milioane de euro în primele trei luni ale anului, iar vânzările retailerilor din AFI Ploieşti s-au apreciat cu peste 12% în primul trimestru. Gradul de ocupare al AFI Park, proiectul de birouri clasa A, care are o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi, este de aproape 100%.

David Hay, CEO al AFI Europe România, a declarat: "Rezultatele financiare şi ritmul permanent de dezvoltare economică din România ne oferă ocazia de a ne extinde proiectele aflate în derulare şi de a investi în unele noi. Este cazul proiectului de 60.000 de metri pătraţi din centrul Braşovului, AFI Braşov - care include un centru comercial şi un proiect de birouri; al celui de 56.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A AFI Tech Park din Bulevardul Progresului din Bucureşti şi al primului proiect rezidenţial dezvoltat de AFI Europa România - AFI City situat pe Bulevardul Bucureştii Noi".

Venitul operaţional net al AFI Properties a fost de 21 de milioane de euro în primul trimestru 2017, cu 2,5% mai mare decât cel înregistrat în primul trimestru 2016. Valoarea totală a activelor AFI Properties este de 1,75 miliarde de euro.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile de dezvoltare, management şi investiţii din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business, dezvoltări rezidenţiale şi dezvoltări cu utilizare mixtă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb