Pehart îmbunătăţeşte portofoliul de produse Pufina şi introduce hârtia igienică umedă

G.D.
Companii / 25 ianuarie 2023

Pehart îmbunătăţeşte portofoliul de produse Pufina şi introduce hârtia igienică umedă

Pehart Grup optimizează cel mai popular brand al său, Pufina: toate produsele din această gamă au fost îmbunătăţite şi primesc ambalaje noi, conform unui comunicat transmis redacţiei. Astfel, odată cu evoluţia brandului Pufina, calitatea produselor ajunge la nivel de top, iar ambalajele sunt la nivel superior atât în ceea ce priveşte design-ul, cât şi calitatea: noile ambalaje sunt 100% reciclabile, devenind astfel prietenoase cu mediul. În plus, portofoliul celui mai popular brand Pehart, aflat în topul încrederii consumatorilor români, se diversifică şi el prin lansarea unui nou produs: hârtia igienică umedă, disponibilă în trei variante: Pufina Junior, pentru pielea delicată a copiilor, PufinaSensitive, un sortiment de hârtie umedă albă fără parfum, şi Pufina Lavandă, cu parfum de lavandă.

"Această schimbare reprezintă o evoluţie firească a brandului Pufina", spune Gabriel Stanciu, General Manager Pehart Grup. "De mai bine de un an am achiziţionat o nouă linie de convertire a hârtiei în produse finite, iar tehnologiile pe care le folosim, unele dintre cele mai performante la nivel mondial, ne permit să obţinem calitatea pe care ne-o dorim. Am regândit portofoliul de produse din gama Pufina astfel încât să răspundă în primul rând nevoilor consumatorilor români, dar şi ale celor de dincolo de graniţe, ca parte din strategia noastră de dezvoltare şi pe alte pieţe. Ne dorim să aducem Pufina şi în casele europenilor din ţările vecine". Din acest motiv, pe ambalajele reciclabile ale Pufina se pot observa informaţii în limba română, dar şi în engleză, sârbă, maghiară, bulgară etc.

Potrivit sursei citate, calitatea superioară a produselor noii Pufina se datorează tehnologiilor de top folosite pe linia de convertire a hârtiei în produse finite în care compania a investit anul trecut. "Folosim o hârtie de cea mai bună calitate şi, în plus, investiţiile în tehnologie din anii recenţi ne permit să oferim acum o calitate superioară a produselor care totodată respectă criterii riguroase de mediu. De exemplu, pentru hârtia igienică albă, folosim o nouă tehnologie, Aquabond, cu ajutorul căreia putem lipi straturile doar pe bază de apă, fără adezivi. Astfel, produsul final este mai prietenos cu mediul şi cu pielea", explică Raluca Păun, consultant de marketing al Pehart Grup.

Îmbunătăţirea calităţii vizează nu doar produsele, ci şi ambalajele acestora. Produsă în fabrici din Europa, folia folosită în procesul de ambalare este din polietilenă, cu densitate mica, 100% reciclabilă şi are inscripţionat şi un îndemn la reciclare selectivă. "Pentru produsele de hârtie ambalate în ambalaj de 20 de role, punga se poate refolosi ca un sac de gunoi. Ne asigurăm astfel că există o altă etapă în viaţa ambalajului, înainte de a ajunge la reciclare", mai spune Raluca Păun.

În portofoliul Pufina a fost inclusă şi gama de şerveţele faciale ambalate în cutii de carton, produse pe noua linie de ambalare a şerveţelelor faciale din fabrica Pehart, subliniază sursa citată.

În prezent, Pehart exportă produsele Pufina în 5 state - Bulgaria, Moldova, Serbia, Austria şi Germania - dar este prezentă cu produse de uz industrial în 18 ţări din centrul, estul şi sudul Europei. Pe lângă Pufina, brandurile Alint şi Altessa mai fac parte din portofoliul Pehart.

Pehart produce anual în cele două fabrici ale sale de la Petreşti, Alba şi Dej, Cluj 100.000 tone de hârtie tissue şi are o capacitate de procesare a produselor finite de peste 75.000 tone. 70% din întreaga cantitate de produse de uz casnic şi industrial este vândută în România, iar restul este exportat. Pehart asigură producţia de produse de uz casnic din hârtie şi pentru o mare parte dintre produsele marcă proprie ale lanţurilor de retail, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb