PENG SONG, HUAWEI:  "Modelul C.A.F este cheia 
competitivităţii şi dezvoltării reţelelor"

Comunicate de presă / 21 octombrie 2021

"Modelul C.A.F este cheia 
competitivităţii şi dezvoltării reţelelor"

Al 7-lea Forum Ultra-Broadband (UBBF 2021) s-a desfăşurat în perioada 19-20 octombrie în Dubai. La eveniment, Peng Song, preşedintele Global Carrier Marketing & Solution Sales la Huawei, a susţinut un discurs principal intitulat "Extindeţi conectivitatea, conduceţi la creştere". El a definit şi a elaborat modelul Huawei C.A.F (Acoperire / Arhitectură / Convergenţă). Peng a subliniat că "Există oportunităţi uriaşe de conectivitate. Este esenţial pentru operatori să-şi bazeze competitivitatea reţelei pe modelul CAF", conform unui comunicat remis redacţiei.

Peng Song îşi ţine discursul principal

Anul trecut a fost plin de provocări şi oportunităţi. Cererile de conectivitate suferă schimbări extraordinare atât pentru consumatori casnici, cât şi pentru cei corporativi. Casele au devenit centre pentru educaţie, muncă şi comerţ. Întreprinderile nu se mai concentrează doar pe lăţimea de bandă pentru conectivitate. Conectivitatea întreprinderii s-a schimbat de la o tehnologie de comunicaţie (CT) la o tehnologie operaţională (OT). Extinderea conectivităţii şi convergenţa cu cloud devin principalele subiecte legate de conectivitate. Astăzi, ţările din întreaga lume accelerează digitalizarea, iar valoarea conectivităţii a fost redefinită. Cum pot ajuta operatorii să accelereze digitalizarea industriilor, să maximizeze valoarea conectivităţii şi să obţină o nouă creştere?

Potrivit lui Peng, soluţia vine din modelul C.A.F - "C" înseamnă acoperire, "F" vine de la convergenţă, iar "A" este de la arhitectură.

Acoperire: Explorează în prezent modul în care putem extinde conectivitatea la case şi întreprinderi pentru a răspunde noilor cerinţe şi a aduce valoare afacerilor. Cerinţele de conectivitate se schimbă atât în ​​case, cât şi în întreprinderi. Odată ce o acoperire mai largă devine disponibilă, operatorii trebuie să extindă conectivitatea la fiecare cameră, fiecare dispozitiv şi fiecare sistem de producţie din întreprinderi. Acest lucru va creşte numărul de conexiuni, va creşte retenţia utilizatorilor şi, în cele din urmă, va crea mai multe oportunităţi de afaceri.

În scenariile de acasă, Peng a sugerat două modalităţi de a extinde conectivitatea la case. Unul este să foloseşti planificarea reţelei de fibre cu servicii complete Huawei şi soluţiile AirPON şi Digital Quick ODN de top din industrie pentru a accelera acoperirea fibrelor şi a extinde fibra la case. Cealaltă modalitate este trecerea de la FTTH (Fiber to the Home) la FTTR (Fiber to the Room), extinzând şi mai mult fibra către camere pentru o reţea de domiciliu. Acest lucru va aduce experienţa dincolo de imaginaţie. În timp ce creşte gradul de retenţie a utilizatorilor, mai important, acesta oferă o bqază pentru casa digitală, făcând posibilă dezvoltarea de servicii inteligente.

În scenariile de întreprindere, Peng a subliniat că liniile închiriate trebuie să ofere pachete de servicii diferenţiate pentru a rămâne competitiv. Mai mult, conectivitatea trebuie extinsă în cadrul întreprinderilor de la CT la OT. În acest fel, multe probleme cu care se confruntă întreprinderile pot fi rezolvate, cum ar fi controlul PLC la distanţă în companiile siderurgice. Acest lucru va avea ca rezultat o eficienţă sporită a producţiei şi o experienţă a utilizatorului.

Convergenţă: explorează felul în care, în viitor, conectivitatea poate converge cu cloud şi permite digitalizarea. Digitalizarea este cea mai mare oportunitate pentru industria TIC. Nu mai este un concept, ci o realitate. Fără îndoială, cloud-ul se află în centrul digitalizării, dar şi conectivitatea joacă un rol cheie. Potrivit lui Peng, "Convergenţa" este importantă, deoarece conectivitatea trebuie să fie centrată pe cloud şi să ajute întreprinderile să migreze în cloud. Conectivitatea şi cloud trebuie să fie convergente. Operatorii pot juca un rol important în acest proces.

În discursul său, Peng a menţionat două faze pentru convergenţă. În prima fază, conectivitatea trebuie să fie centrată pe cloud. Trei cuvinte cheie sunt implicate în această fază: "rapid" se referă la implementarea terminalului cloud inteligent din partea întreprinderii pentru a obţine un acces rapid la cloud; "interconectare multi-cloud" implică activarea SRv6 în reţelele principale pentru implementarea accesului multi-cloud printr-o singură conexiune; "determinist" înseamnă furnizarea de capabilităţi de tranşare a reţelei pentru a rămâne determinist.

În a doua fază, conectivitatea ar trebui să atingă convergenţa cu cloud şi să construiască un ecosistem. Aceasta este provocarea cea mai mare, dar şi cea mai valoroasă. Este necesară atomizarea şi deschiderea capabilităţilor reţelei pentru a implementa network selecting cloud şi cloud scheduling network.

Arhitectură: explorează caracteristicile arhitecturii reţelei necesare pentru a obţine succesul prezent şi viitor al afacerii. Peng a subliniat că, pentru a facilita evoluţia reţelei, este necesar implementarea modelului trunchi-frunze pentru a face arhitectura reţelei mai flexibilă. Tehnologii precum PON şi OXC sunt necesare pentru a face serviciile de reţea mai ecologice. Reţeaua de conducere autonomă trebuie introdusă pentru a optimiza cheltuielile operaţionale în termeni de operare şi mentenanţă. Eforturile continue ale Huawei în explorarea noilor tehnologii - precum OXC, SRv6 şi ADN - au întărit bazele arhitecturii de reţea.

Peng şi-a încheiat discursul principal citând acest proverb arab: "Acţiunile sunt fructe, în timp ce cuvintele sunt doar frunze. În ciuda mediului dur cu care ne confruntăm, Huawei continuă să se concentreze asupra inovaţiei în tehnologiile de conectivitate. Vom continua să ne jucăm rolul şi să sprijinim clienţii noştri să obţină succes în afaceri atât acum, cât şi în viitor."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb