PENNY Market măreşte venitul minim net la 2.000 de lei

M.I.
Companii / 11 septembrie 2019

PENNY Market măreşte venitul minim net la 2.000 de lei

Conform noii grile de salarizare, venitul minim net pentru angajaţii PENNY Market este de 2.000 de lei începând cu 1 august 2019. Acesta include şi valoarea tichetelor de masă, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Daniel Gross, Director General PENNY Market, a declarat: "Angajaţii noştri sunt motorul schimbării zilnice de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele de business. Suntem conştienţi că ei vor veni cu plăcere şi motivaţie la locul de muncă doar dacă reuşim să rămânem competitivi la nivel de piaţă şi dacă oferim o paletă largă de beneficii care să vină în întâmpinarea nevoilor lor atât pe plan profesional, cât şi personal. Mărirea venitului minim net la 2.000 de lei face parte din strategia noastră de retenţie şi a presupus eforturi considerabile".

Pe lângă pachetul salarial, angajaţii PENNY Market mai beneficiază şi de un set extins de avantaje financiare precum bonusurile de retenţie oferite la trei şi la şase luni după angajare sau bonusurile de performanţă acordate în funcţie de îndeplinirea unor indicatori cheie stabiliţi cu managerul direct la angajare, cât şi pe parcursul anului, în cadrul evaluărilor. În 2018, 90% dintre cei 4.588 de angajaţi PENNY Market au primit un bonus pentru rezulatele obţinute.

Alte beneficii oferite de PENNY Market privesc susţinerea angajaţilor care au copii. Astfel, 820 de angajaţi cu copii ce aveau vârste curpinse între şase şi paisprezece ani în 2018 au beneficiat de rechizite în valoare totală de 164.000 lei la începutul anul şcolar. Compania oferă sprijin şi celor care abia au devenit părinţi: în 2018, au fost acordate 138 de pachete de scutece în valoare de 41.400 de lei pentru copiii angajaţilor cu vârste sub trei luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb