PENTRU AMENAJAREA EXTERIOARĂ A PROIECTULUI THERME, Elis Pavaje a livrat produse în valoare de circa 1,2 milioane de lei

Adina Lateş
Companii #Construcţii / 20 ianuarie 2016

Elis Pavaje a livrat produse în valoare de circa 1,2 milioane de lei

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioară a celui mai mare centru de relaxare şi distractie cu apă termală din Europa, deschis pe 14 ianuarie, lângă Bucureşti. Contractul a constat în furnizarea de pavele şi borduri în valoare totală de circa. 1,2 milioane de lei, informează un comunicat remis redacţiei.

Compania a livrat pavele vibropresate pentru o suprafaţă de aproximativ 24.000 mp şi borduri pentru 18.000 ml. Produsele au fost utilizate pentru amenajarea unei parcări auto pentru clienţi, de circa 20.000 mp, a unei zone de staţionare autocare şi a unei piaţete pietonale de circa 4.000 mp, în zona de "Intrare Clienţi". Printre modelele folosite se numără pavajul Antico, în nuanţele travertin şi alb crem şi borduri în nuanţele ciment şi travertin. Montajul lucrării a fost realizat de către unul dintre partenerii Elis Pavaje din Prahova, specializaţi în construcţii de drumuri.

Conform sursei citate, complexul a fost dezvoltat pe un teren de 250.000 mp, are o suprafaţă totală de 30.000 şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Proiectul se remarcă prin caracteristici unice la nivel national, european şi mondial, printre care: cel mai adânc foraj geotermal din ultimii 25 de ani din România, cel mai modern sistem de purificare a apei din lume, singura clădire din România care îşi produce singură energia de care are nevoie, cea mai întinsă plantatie indoor de palmieri din Europa, cel mai mare sistem indoor de tobogane din Europa Centrala şi de Sud-Est şi cel mai mare complex de saune din România.

Elis Pavaje este de 25 de ani liderul pieţei pavajelor din România. Compania are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidenţiale şi industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheţi şi produse ornamentale din beton şi asigură toate etapele procesului de amenajare, de la producţie, consultanţă şi proiectare, pănă la transport, montaj şi întreţinere pavaj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb