PENTRU CAMPANIA 2019: OTP Bank România a semnat convenţia cu APIA

T.I.
Bănci-Asigurări / 8 iulie 2019

OTP Bank România a semnat convenţia cu APIA

OTP Bank România a semnat convenţia cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru sprijinirea beneficiarilor Schemei de Plată Unică pe Suprafaţa (SAPS), plăţii redistributive, plăţii pentru practici agricole benefice pentru clima şi mediu şi/sau măsurilor compensatorii (de mediu şi climă), prin care beneficiarii eligibili pot obţine până la 85% din valoarea sumei calculate, conform adeverinţei eliberate de APIA, pentru desfăşurarea activităţilor curente, arată un comunicat al băncii.

Finanţările acordate în baza convenţiilor încheiate cu APIA şi Fondurile de Garantare, se oferă în condiţii de costuri avantajoase şi cu o structură de garanţii flexibilă, fără contribuţie proprie din partea clientului, în lei, pentru evitarea riscului valutar.

În plus, pe lângă produsul APIA SAPS, având în vedere că agricultura ocupă o poziţie strategică în portofoliul OTP Bank România, dispoziţia clienţilor este pus şi Creditul pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA SAPS, care permite prefinanţarea în avans a subvenţiilor pentru doi ani, în baza adeverinţei emise de APIA.

Prin intermediul acestei facilităţi, se susţine strategia de dezvoltare a segmentului agribusiness, iar clienţii care activează în acest domeniu pot beneficia în avans de maximum 160% din subvenţiile APIA SAPS, plata redistributivă, plata pentru practici agricole şi măsurile compensatorii (de mediu şi climă), respectiv: 80% din valoarea subvenţiei cuvenite în primul an de finanţare, dar nu mai mult de 225.000 euro şi 80% din nivelul subventiei ce urmează a se încasa în primul an de finanţare, dar nu mai mult de 125.000 euro.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înţelege nevoile clienţilor şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din septembrie 2018.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb