Connections Consult (CC) a semnat, în data de 28 septembrie, un contract de dezvoltare software, în calitate de subcontractor al unui ofertant principal, cu un client final care reprezintă o instituţie publică din România. Valoarea totală a contractului se ridică la 5,8 milioane de lei, conform unui anunţ al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Obiectul contractului îl reprezintă activităţi de dezvoltare de software personalizat şi mentenanţa soluţiei livrate. Serviciile de dezvoltare software vor fi implementate pe parcursul următoarelor unsprezece luni, în timp ce serviciile de mentenanţă vor fi oferite până la finalizarea perioadei de 83 de luni a acordului de subcontractare, se mai arată în raport.
"Contractul semnat se înscrie în strategia Connections Consult de livrare şi operare a unor servicii de transformare digitală, prin implementarea de platforme de înrolare şi operare de fluxuri de lucru pentru utilizatori individuali, beneficiari ai serviciilor oferite de clienţii Connections Consult", se arată în comunicat.
Acţiunile Connections Consult, companie specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, au intrat la tranzacţionare în piaţa AeRO săptămâna trecută.
Pentru primele şase luni ale acestui an, Connections Consult a raportat la nivel individual un profit net de 0,8 milioane de lei, cu 30% sub cel de la jumătatea anului trecut, în condiţiile în care cifra de afaceri netă s-a diminuat cu 12,2%, la 14,36 milioane de lei. La nivel de Grup, în prima jumătate a anului profitul net s-a ridicat la 1,17 milioane de lei, cu 51% sub cel din perioada ianuarie - iunie 2020.
Din Grupul Connections fac parte Connections Consult şi companiile Outsourcing Support Services, Connections Technologies, Connections Consult Belgrad şi Connections Consult Sofia.
1. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 19:23)
Dar un Raport Semestrial,potrivit legii in 3 luni de la incheierea perioadei-incheiata astazi,de ce nu a semnat CC?
Asta e respectul acordat investitorilor?Au inceput cu bataia de joc.Au pus date ascunse in memorandumul ala pe care abia il gasesti pe BVB aruncat in coltul paginii.Asadar e reavointa si ascund datele semestriale proaste.
Au binevoit sa trimita ieri un Calendar Financiar fara data de raport trimestrial.
Ce fac momaile de la ASF?
1.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 01.10.2021, 09:49)
Ce fac momaile de la ASF?
Ce au facut si momaile de la Tradeville care au adus petarda asta in atentia investitorilor, dupa ce a fost cosmetizata frumos si cu date eronate, dupa cum se poate observa din rezultaele financiare care nu sunt conform prospectului de oferta.in care se mentioneaza ca pentru 2022 profitul estimat este de 2,66 mil lei, iar la 6 luni profitul este de numai 0,8 mil lei.
Cand diferenta dintre profitul estimat (adica cel prezentat pentru atragerea clientilor)si cel obtinut este prea mare inseamna ca avem de-a face cu o oferta inselatoare iar ASF-ul trebuie sa ia masuri (pentru piata de capital ASF-ul joaca rolul Protectiei Consumatorului) si sa ceara returnarea "produsului" catre furnizor (pentru ca nu este conform prospectului) sau sa ceara despagubirea clientilor pentru ca au fost inselati.
In acest fel, nu vor mai aprea petardele (stiind ca vor fi sanctionate ulterior) care una declara in prospect si cu totul altceva este in realitate.
De asemenea, trebuie sanctionati si intermediarii care aduc astfel de petarde (fara o verifiocare temeinica in prealabil desi incaseaza bani din astfel de plasamente) pe care le prezinta ca fiind oportunitati, trufandale.
Oricum, prin ceea ce au facut acesti intermediari (Goldring, Tradeville si altii), piata plasamentelor in regim privat a fost afectata si pe viitor nu vor mai gasi doritori pentru astfel de plasamente.
Trebuie reglementata piata asta in sensul introducerii unor restrictii si penalitati pentru ca altfel oricine poate sa prezinte orice potentialilor investitori intrucat atat vanzatorul cat si intermediarul au interesul ca plasamentul sa fie finalizat cu succes si sa isi incaseze banii, iar potentialii investitori nu au cum sa verifice situatia finaciara concreta a companiei respective.
ASF-ul nu isi face datoria si nu reglementeaza corespunzator si nici nu ofera vreo protectie investitorilor, dar ii schimb le ia comision la fiecare tranzactie efectuata. Practic ii forteaza sa plateasca pentru un serviciu (de reglementare si supraveghere) de care acestia nu beneficiaza.
1.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 01.10.2021, 10:04)
Aici mai au timp pana la sfarsitul anului sa arate ceva.insa ar trebui drastic penalizati de catre investitori pentru bataia de joc-singura firma care nu a dat financiare in termenul legal!
Insa la CLAIM a fost o teapa organizata,cu descarcare in prima zi ,cu activitate sub o covrigarie la iunie,niciun up date de buget
1.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 01.10.2021, 10:57)
Se ridica si intrebarea: Stiau Mihail-Adrian Cotes DG Claim si Virgil Adrian Zahan DG Goldring la data de 23.06.2021 cand au semnat Memorandumul,unde au trecut venituri de 4.171.782 lei pentru 2021 ca la semestrul care se incheia peste 7 zile ele vor fi de 144.772 lei? Sau mai erau de introdus cele 3 facturi cu sume intre 124 si 259 lei care schimbau net afacerile?
Dar pana la data listarii 23.07.2021 aflasera?
Absolut intamplator cel putin unul dintre ei aflam ca a descarcat tot in aceeasi zi la o calitalizare cam de 10 milioane Euro la emitentul care stiau ca facuse sub 30.000 E venituri la jumatatea anului!
2. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 20:05)
Bursa, nu ga eti un demers jurnalistic sa prezentati realizarile CLAIM petarda detonata de Goldring pr Aero?
Arata beton cu buget de 4,177 milioane lei ve ituri in 2021 din care in jumate de an nu au fa ut ni i cifra dupa virgula! Capitalizare 27 milioane si venituri la semestru 0,14 milioane. Tot e bine ca ia avocatul CEO 0,2 milioane la semestru, mai. ult decat afacerile astora.
Asta da firma!
La 2 luni de la listare cica prin 2022 abia bubuie, pana acum erau siguri ca anul asta fac 4 milioane in scenariul pesimist si 10 optimist LOOOOLLLL
peste 3-4 ani faceau peste 100 milioane, asa scrie la buget
Ce o fi avand lumea cu firmele astea noi?! Ca d ele se tin scai de promisiuni si prognoze.
2.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 20:36)
asta e petarda?
direct mina antipersonal
directorul a vandut tot la pret dublu in prima zi cand stia de mult cum a terminat 6 luni
astia trebuie arestati imediat dupa rezultatele anuale daca nu dau revizuire bvc zilele astea
2.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 22:04)
excelent a dat CLAIM! ma asteptam la o scadere mult mai mare dat fiind gap-ul intre realizari operationale si venituri. sa nu uitam ca S1 2021 a fost in mare parte lock down. maine mai cumpar
2.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 22:16)
asa este! daca mai fortau putin atingeau veniturile unei tarabe de patrunjel.cu sub 30.000 Euro ca la Claim nu asiguri niate stocul de zgarciuri cu care sa legi firele la taraba la Obor
2.4. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.3)
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 22:22)
esti prost. la anul trecut tot pierderi au avut, este ciclicitate. nu pricepi tu biznis
2.5. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 30.09.2021, 22:27)
Tu esti Cotese? Sau e Zahan Goldring? Nu va e rusine ba? Cum putea sa dea si mai prost daca are 'almost zero revenue'? Sa dea venituri cu minus?!
2.6. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.5)
(mesaj trimis de anonim în data de 01.10.2021, 09:57)
Da' de ce sa nu dea venituri cu minus?
Pai nu e Romania tara tuturor posibilitatilor?!
Trebuie sa ne respectam, domnilor, "sa avem si noi falitii nostrii"!
2.7. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 01.10.2021, 09:57)
sa pui ordinul in maxim,altfel greu sa prinzi!extazul de la rezultatele astea va fi greu de stavilit