PENTRU PRIMELE ŞASE LUNI ALE ANULUI Sinterom Cluj - profit de jumătate de milion de lei, în creştere cu 30%

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 10 august 2021

Sinterom Cluj - profit de jumătate de milion de lei, în creştere cu 30%

Sinterom Cluj (SIRM), producător de piese sinterizate pentru industria auto, a raportat pentru primele şase luni ale acestui an un profit net de aproape 0,5 milioane de lei, cu 30% peste cel in primul semestru a lui 2020, în condiţiile în care scăderea cheltuielilor a avut o dinamică mai accelerată decât cea a veniturilor, după cum reiese din raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Fiind susţinută de valoarea producţiei vândute, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 4,75 milioane de lei, în primele şase luni ale anului, în creştere cu 3% peste cea din intervalul ianuarie-iunie 2020. În schimb, alte venituri din exploatare au fost de 0,18 milioane de lei, cu mult sub cele 1,27 milioane de lei din primul semstru al anului trecut, context în care veniturile totale din exploatare s-au ridicat la 5,23 milioane de lei, în scădere cu 23% faţă de aceeaşi perioadă de raportare.

Pe de altă parte, cheltuielile din exploatare au fost de 4,53 milioane de lei, cu 27% mai mici decât cele din primele şase luni ale anului trecut, în condiţiile în care aproape toate categoriile de cheltuieli au înregistrat scăderi comparativ cu primul semestru al lui 2020. Cheltuielile cu personalul au fost de 1,7 milioane de lei, în scădere cu 0,6% faţă de cele din perioada ianuarie-iunie a anului trecut.

În acest context, Sinterom Cluj a raportat pentru primul semestru al anului trecut un profit din exploatare de 0,7 milioane de lei, cu 28% peste cel din primele şase luni ale lui 2020, rezultat ce a fost erodat de o pierdere financiară de 0,1 milioane de lei.

La jumătatea acestui an, compania avea active totale de 57,7 milioane de lei, cu 2% peste cele de la jumătatea anului anterior, în timp ce datoriile totale se ridicau la 8,66 milioane de lei, în creştere cu 10%.

Sinterom Cluj face parte din Grupul SCR, de deţine 62,7% din companie, în timp ce SIF Oltenia are 31,8% din societatea a cărei capitalizare se ridică la 13,17 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb