Performanţele firmelor din sectoarele 4 şi 5, premiate de CCIB

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 30 noiembrie 2009

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a premiat, recent, cele mai performante companii din sectoarele 4 şi 5 în cadrul ediţiei a XII-a a Topurilor firmelor din aceste sectoare ale Capitalei.

"Spre deosebire de alte clasamente realizate în funcţie de un singur criteriu - cifra de afaceri, domeniul în care activează societatea sau dimensiunea acesteia - Topul elaborat de Camera bucureşteană îmbină criterii cantitative precum cifra de afaceri sau rata profitului cu criterii ce ţin mai mult de latura calitativă a activităţii desfăşurate de companii, precum eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat sau efortul de dezvoltare", a subliniat în mesajul adresat comunităţii de afaceri preşedintele CCIB, domnul Sorin Dimitriu.

La nivelul sectorului 4 au îndeplinit cumulativ criteriile stabilite în metodologia de organizare a top-ului 7.757 de companii, dintre care 926 de firme, cu 12% mai multe faţă de ediţia precedentă, au fost premiate în cadrul a 51 de grupe de activităţi, structurate pe şase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare şi hi-tech; industrie; construcţii; servicii; comerţ, export, turism; agricultură, pescuit şi piscicultură. Dintre laureaţii acestui sector menţionăm: Hofigal Import Export SA, Compania naţională Loteria Română, "Vulcan" SA, "Uttis Industries" SA, "Romprim", "Steilmann Bukarest" SRL, "Electromontaj" SA, "Amteh International" SRL, Compania Română de Aviaţie ROMAVIA RA, "Zenith Media," "Rematholding Co." SRL, "Unirea Shopping Center" SA şi "Romstal Impex" SRL.

În ceea ce priveşte sectorul 5, potrivit metodologiei de realizare a Topului au fost considerate eligibile 6.525 de companii, dintre care 864 de firme, cu 8% mai multe faţă de ediţia precedentă, au fost recompensate de Camera bucureşteană pentru rezultatele obţinute în 2008. Menţionăm că, în cadrul fiecărei grupe de activităţi, au fost evidenţiate cele mai performante companii pe cinci clase de mărime: întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici şi microîntreprinderi. Clasamentele au fost realizate pe baza datelor furnizate de Ministerul finanţelor publice, Oficiul naţional al registrului comerţului, Autoritatea naţională a vămilor şi Centrul român pentru promovarea comerţului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb