Perioada de aplicaţii pentru Bucharest Summer University 2016 se apropie de sfârşit

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 27 iunie 2016

Perioada de aplicaţii pentru Bucharest Summer University 2016 se apropie de sfârşit

Nu rata şansa să participi la Şcoala internaţională de vară Bucharest Summer University, un proiect organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, Asociaţia Absolvenţilor ALUMNI ASE şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti (USASE), prin intermediul Senatului Studenţilor, care se va desfăşura în perioada 14-28 august 2015, cu sprijinul Facultăţii de Administraţie şi Management Public.

Oportunitatea li se adresează studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), putând astfel să devină parte a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University. Participarea este fie în mod gratuit prin intermediul unei burse alocate, pe baza unui eseu trimis, fie printr-o plată parţială sau totală.

Ajunsă la cea de-a 12-a ediţie, şcoala de vară Bucharest Summer University vine cu o temă de actualitate şi interesantă:"Public Value, Politics and Public Management in the European Union" şi îşi propune să promoveze în rândul celor 55 de participanţi din peste 30 de ţări schimbul de idei şi uniformizarea conceptelor de bază din domeniu (identificarea oportunităţilor şi provocărilor managementului public şi eticii acestuia, a diferenţelor dintre elaborarea politicilor şi implementarea acestora, tendinţe viitoare în administraţia publică şi identificarea particularităţilor culturale şi a valorilor mediului de afaceri european).

După cum a fost prezentată şi până acum, şcoala de vară Bucharest Summer University oferă participanţilor săi din ţară şi din străinătate o perspectivă asupra oportunităţilor şi provocărilor din lumea administraţiei şi managementului public de la nivelul Uniunii Europene, pregătind studenţii pentru iniţiativa unui aport unic în acest domeniu. Pe lângă activităţile academice, participanţii au oportunitatea de a îşi face prieteni internaţionali, se vor bucura de o serie de excursii atât în Bucureşti, cât şi prin ţară, seri şi petreceri tematice, cursuri interactive şi mai ales, vor avea parte de o experienţă creativă. Programul complet al activităţilor din vară poate fi vizualizat pe site-ul www.bsu.ase.ro, secţiunea Program. Accesând această opţiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locaţiilor şi activităţilor pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum îşi vor petrece timpul în această vară.

Nu uita de faptul că mai ai timp, doar până pe data de 1 iulie, pentru a aplica pentru o bursă intergrală si până pe 12 iulie pentru locurile plătite parţial şi total.

Poţi aplica acum prin intermediul adresei noastre de e-mail: application@bsu.ase.ro. Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi site-ul official Bucharest Summer University: www.bsu.ase.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb