Peste 1,4 milioane de metri pătraţi, suprafaţa totală a locuinţelor prezentate la târgul Imobiliarium de luna viitoare

D.I.
Miscellanea #Construcţii / 17 aprilie 2018

Peste 1,4 milioane de metri pătraţi, suprafaţa totală a locuinţelor prezentate la târgul Imobiliarium de luna viitoare

Imobiliarium, expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanţi, însumează la următoarea ediţie peste 1,4 milioane de metri pătraţi de locuinţe, suprafaţa celor 100 de ansambluri rezidenţiale prezentate, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, imobilele din cadrul târgului au o valoare totală de circa 1,5 miliarde de euro.

Reprezentanţii evenimentului precizează că târgul de locuinţe Imobiliarium revine cu cea de-a treia ediţie, ce va avea loc între 11-13 mai 2018, la Băneasa Shopping City, unde îşi vor prezenta ofertele un număr de 84 de dezvoltatori. La această ediţie, vor fi prezenţi şi expozanţi din industriile financiar, mobilier şi bricolaj, ce vin în întâmpinarea celor care sunt interesaţi de servicii si produse adiţionale achiziţiei unei case.

Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium, a declarat: "Credem că Imobiliarium aduce în prim plan o imagine corectă a pieţei imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, atent selecţionaţi. Drept dovadă stă succesul primelor două ediţii, care s-a materializat într-un număr de peste 500 de achiziţii post eveniment şi, punctual, vânzarea unor apartamente premium sau a unor case inteligente".

Conform organizatorilor târgului, cele 100 de ansambluri prezentate însumează 1.409.770 metri pătraţi de suprafaţă construită şi o valoare totală de 1.550.747.000 de euro, dintre acestea 16.650 de unităţi fiind case şi apartamente. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor vizitatorului, Imobiliarium şi-a selectat expozanţii în funcţie de istoricul acestora, experienţa şi activitatea susţinută până în prezent, în cadrul târgului rămânând doar dezvoltatorii de top de pe piaţa locală.

Potrivit sursei citate, "cel mai frecvent în oferta dezvoltatorilor întâlnim apartamente cu 3 camere, urmate de cele cu 2 camere, unde marjele de preţuri diferă foarte mult în funcţie de zonă. Acestea pornesc de la 53.500 de euro şi depăşesc 200.000 de euro pentru apartamentele cu 3 camere, iar pentru cele cu 2 camere preţurile variază între 35.200 de euro şi 110.000 de euro".

Totodată, pe toată perioada expoziţiei, vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală peste 84 de ansambluri, înainte de a le vizualiza în formă fizică, unele dintre acestea fiind încă nefinalizate. Printre cele mai mari ansambluri prezente la expoziţie se numără Aviaţiei Park, H Pipera Lake, Luxuria Domenii Residence şi Greenfield Residence, Vivenda şi Estellas Residencias, Arcadia Domenii Residence, AfiCity, Riverside Residence, 102 The Adress Barbu Văcărescu, Valletta Residences, Arbo Residence, Amber Gardens, Satul Scandinav, Plaza Residence etc.

În comunicat se mai arată că profilul vizitatorul Imobiliarium este un tânăr cu un venit peste medie, interesat de un apartament cu 3 camere şi dispus să aloce un buget între 80.000 şi 130.000 de euro pentru achiziţia unei locuinţe. Anul acesta sunt aşteptaţi la expoziţie peste 6.000 de vizitatori.

Organizatorii precizează de asemnea că intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro până joi, 10 mai, inclusiv. În perioada evenimentului - 11-13 mai - vizitatorii care nu deţin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb