Peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi, în oferta ediţiei de toamnă a tIMOn

E.D.
Companii #Imobiliare / 15 octombrie 2014

Cei interesaţi de cumpărarea unei locuinţe vor putea alege, la Târgul Imobiliar Naţional - tIMOn, dintr-o ofertă de peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi.

Ediţia de toamnă 2014 a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn se va desfăşura în perioada 16-19 octombrie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Mai mult de 30% dintre oferte sunt reprezentate exclusiv la acest târg. Peste 200 de ansambluri rezidenţiale vor fi promovate la ediţia din această toamnă a tIMOn, cele mai multe situate în zone centrale şi semicentrale, dar şi periferice din Capitală, inclusiv la malul mării.

Cea mai ieftină locuinţă din târg nu este, la această ediţie, o garsonieră, ci o casă de 100 de metri pătraţi, care costă 18.000 de euro. Casa este construită pe structură metalică şi va fi expusă, în mărime naturală, în curtea tIMOn, pe toată durata expoziţiei.

La tIMOn vor participa peste 100 de companii imobiliare - dezvoltatori, agenţii, brokeri, companii de consultanţă, iar organizatorii au pus gratuit la dispoziţia inventatorilor români un spaţiu de 16 metri pătraţi unde îşi pot promova proiectele.

Faţă de ediţia din primăvară a tIMOn se observă o uşoară creştere a preţurilor minime la care sunt scoase la vânzare locuinţele din Bucureşti, dar şi o prezenţă mai activă a dezvoltatorilor cu proiecte de mici dimensiuni, de până în 200 de unităţi.

Zona de sud rămâne cea mai ieftină, în condiţiile în care aici preţurile pornesc de la 22.000 de metri pătraţi (o garsonieră) şi ajung la un maxim de 140.000 de euro pentru o vilă.

În cartiere precum Vitan, preţurile se situează în jurul a 70.000 de euro, în Cotroceni minimul este de circa 50.000 de euro, în Titan de 56.000 de euro, în Pipera o garsonieră se vinde şi cu 47.400 de euro, iar în Tineretului preţurile sunt cuprinse între 55.000 şi 120.000 de euro.

"Cartierele tradiţionale din Bucureşti sunt cel mai bine reprezentate la ediţia din această toamnă a tIMOn, ceea ce arată că dezvoltatorii au urmat cererea, care vizează în special aceste zone. Tineretului, Vitan, Militari, Berceni sunt doar câteva din cartierele Capitalei unde dezvoltatorii au construit locuinţe, aceştia concurând cu oferta de pe piaţa veche prin preţuri şi calitate mai competitive", a declarat Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb