Peste 2.000 de persoane au ieşit în stradă pentru susţinerea familiei Bodnariu

Miscellanea / 16 ianuarie 2016

Sursa foto: Facebook/ Norway Return the children to Bodnariu Family

Sursa foto: Facebook/ Norway Return the children to Bodnariu Family

Peste 2.000 de persoane au participat astăzi, la Arad, la o acţiune de susţinere a familiei Bodnariu, căreia serviciile sociale norvegiene i-au luat cei cinci copii, transmit surse din presă.

Participanţii la acţiunea organizată de comunitatea bisericilor baptiste din Arad s-au adunat în Piaţa "Avram Iancu" a municipiului, după care au pornit în marş pe bulevardul Revoluţiei spre Piaţa Primăriei, purtând pancarte şi bannere pe care erau inscripţionate mesaje precum: "Noi susţinem familia Bodnariu"; "Norway, do not separate Bodnariu family" (Norvegia, nu separa familia Bodnariu); "Stop the Barnevernet" (Opriţi Barnevernet); "Domnule preşedinte Iohannis, copiii răpiţi ai familiei Bodnariu sunt şi cetăţeni români!".

În Piaţa Primăriei a avut loc o adunare în cadrul căreia mai mulţi pastori baptişti arădeni au rostit alocuţiuni, dar şi rugăciuni întru susţinerea familiei Bodnariu. În deschiderea adunării, doi dintre pastorii prezenţi au citit unui protest adresat ambasadorului Norvegiei la Bucureşti.

La acţiune a fost prezent şi primarul oraşului, Gheorghe Falcă, care le-a promis celor prezenţi că va transmite mesajul lor celor în drept, inclusiv şefului statului.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi ai soţiei sale norvegiene Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de serviciul de protecţie a copilului din Norvegia - Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb