Peste 550 de IMM-uri au beneficiat de finanţări cu garanţie COSME

I.A.
Companii / 11 noiembrie 2019

Peste 550 de IMM-uri au beneficiat de finanţări cu garanţie COSME

CEC Bank a finanţat, în ultimele şase luni, peste 550 de IMM-uri din ţara noastră în cadrul programului COSME - Facilitatea de Garantare a Creditelor. Valoarea finantarilor a fost de 120 milioane lei, Banca epuizand astfel plafonul contractat, se arată într-un comuncat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, în baza Acordului încheiat între CEC Bank şi Fondul European de Investiţii, companiile româneşti au beneficiat de finanţări în condiţii favorabile de garantare, fără comisioane asociate, fiind astfel în masură să îşi pună în aplicare proiectele de afaceri în domenii precum industrie, servicii, construcţii, turism.

Bogdan Constantin Neacsu, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, a declarat: "CEC Bank se reafirma drept un partener de incredere pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, venind in sprijinul acestora cu produse si servicii care raspund nevoilor de dezvoltare pe termen mediu si lung. Banca noastra va continua sa se implice in implementarea de noi instrumente de finantare si garantare, facilitand accesul companiilor romanesti la solutii financiare flexibile si moderne".

Finanţările au fost acordate cu garanţia oferită prin programul Uniunii Europene pentru Competitivitatea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii (COSME, 2014-2020) şi Fondului European pentru Investişţi Strategice (EFSI), îfiinţt în cadrul Planului de investiţii pentru Europa. Scopul EFSI este de a sprijini finanţarea şi implementarea investiţiilor productive în Uniunea Europeana şi de a asigura accesul sporit la finanţare.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb