Photon Energy a finalizat a 10 sa centrală electrică fotovoltaică în România

F.D.
Companii / 1 februarie

Photon Energy a finalizat a 10 sa centrală electrică fotovoltaică în România

Photon Energy NV anunţă că Photon Energy Engineering Romania SRL - subsidiara grupului din România dedicată serviciilor de inginerie, activităţi şi servicii construcţii (EPC) a finalizat şi a conectat la reţea a zecea sa centrală electrică fotovoltaică pe piaţa românească. Centrala electrică fotovoltaică are o capacitate de generare de 3,8 MWp, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Suntem încântaţi să anunţăm finalizarea cu succes a energizării celei de-a zecea centrale electrice fotovoltaice în România, marcând un moment semnificativ pentru activităţile noastre în piaţa noastră de bază", a declarat Georg Hotar, CEO al Grupului Photon Energy . "Centrala electrică fotovoltaică din Bocşa extinde portofoliul nostru IPP la 39,1 MWp în România şi creşte capacitatea noastră globală la 131,1 MWp."

Se estimează că producţia anuală totală a noii centrale electrice fotovoltaice va fi de aproximativ 5,9 GWh. Modulele bifaciale de înaltă eficienţă montate pe structură tip tracker cu un singur ax vor furniza energie curată în reţeaua gestionată de E-Distribuţie Banat. Energia electrică generată va fi vândută pe piaţa energetică pe baza unui comerţ liber, fără sprijin guvernamental sau un Acord de Cumpărare de Energie (PPA) cu un off-taker.

Compania se aşteaptă ca centrală să genereze venituri de aproximativ 490.000 de euro în 2024 pe baza preţurilor curente pentru energie electrică furnizată în bandă sau în PZU în România.

Centrala electrică fotovoltaică este situată în Bocşa (judeţul Caraş-Severin) şi se întinde pe o suprafaţă de 5,6 hectare de teren viran, fiind dotată cu 6.160 de panouri solare combinate. Centrală este deţinută şi operată de companii înfiinţate în scop special, acestea fiind deţinute în întregime de Photon Energy Group.

Portofoliul IPP (Independent Power Producer) al companyi include acum 98 de centrale solare, cu o capacitate combinată de generare de 131,1 MWp.

Compania dezvoltă în prezent proiecte fotovoltaice solare la scară utilitară, cu o capacitate combinată de peste 1,2 GWp MWp în Australia şi pe pieţe sale principale din Europa Centrală şi de Est, inclusiv aproximativ 220 MWp în România, dintre care o capacitate totală de 12. ,4 MWp fiind într-o etapă de construcţie avansată.

Pe piaţa românească, Photon Energy oferă o gamă largă de servicii, inclusiv dezvoltarea proiectelor, EPC (inginerie, sisteme şi construcţii) şi O&M (operare şi mentenanţă) pentru centralele fotovoltaice. În plus, Compania distribuie cele mai bune fotovoltaice din clasă construită instalaţii fotovoltaice pentru acoperiş, atât pentru componente şi pentru activităţi comerciale, cât şi pentru cei industriali.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb