Photon Energy semnează un contract de asigurare de energie electrică cu FORVIA Clarion Hungary

F.D.
Companii / 30 ianuarie

Photon Energy semnează un contract de asigurare de energie electrică cu FORVIA Clarion Hungary

Photon Energy NV anunţă faptul că sucursala sa din Ungaria, Photon New Energy Alfasemnat Kft., a semnat un contract de asigurare de energie electrică (PPA) de tip on-site pentru 20 de ani cu FORVIA Clarion Hungary, o subsidiară a liderului tehnologic din domeniul auto global FORVIA pentru construirea unei centrale electrice solare cu panouri fotovoltaice pe proprietatea clientului cu o capacitate de circa 630 kWp, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Ne bucurăm să semnăm acest contract de asigurare a energiei electrice (PPA) cu un lider global din domeniul auto. Contractul asociat un alt punct de reper pentru Photon Energy, consolidând şi mai mult poziţia noastră pe piaţa din Ungaria şi extinzând oferta pentru sectorul industrial", a afirmat Georg Hotar, CEO al Photon Energy Group . "Avem încredere că soluţia la cheie din cadrul acestui PPA, pe proprietatea clientului, va susţine FORVIA în angajamentul său ambiţios de a-şi reduce amprenta de carbon şi de a-şi eficientiza semnificativ costurile cu energie pe termen lung. Acest proiect este punctul de plecare pentru obiectivele noastre de a ajunge un furnizor principal de soluţii PPA în perimetrul clienţilor pentru consumatorii comerciali şi industrial de energie din regiunea ECE. Panoplia de proiecte dinamice reflectă nevoia tot mai stringentă a sectorului corporativ pentru soluţii la cheie extrabilanţiere pentru nevoile lor de energie din surse regenerabile şi ne pregătim să le furnizăm în baza celor 15 ani de experienţă în industria parcurilor solare şi a cunoaşterii pieţei de energie."

Implementarea parcului solar pe proprietatea FORVIA foloseşte modelul PPA, cât şi PV-as-a-service, având ca partener global compania Engie-Impact. Fiind dezvoltator local, Photon Energy a conceput o soluţie optimă pentru FORVIA Clarion Hungary, care va fi beneficiarul corporate pentru 100% din energie electrică produsă de centrală electrică după finalizare.

În cadrul PPA, Photon Energy va dezvolta, construi şi exploata centrală electrică. Instalaţia va fi construită pe o suprafaţă aparţinând fabricii FORVIA Clarion Hungary Kft.din Nagykata, la circa 80 km sud-est de Budapesta.

Photon Energy va putea maximiza capacitatea instalată în cadrul unei zone limitate utilizând o structură de montaj est/vest pentru a acoperi circa 20% din consumul de energie electrică al fabricii. 1 236 module monofaţă urmează a fi instalat, care vor genera circa 13,5 GWh pe durata PPA-ului, contribuind la reducerea emisiilor de CO 2 cu o cantitate estimată de 3 670 tone metrice.

Ca parte a portofoliului de centrale electrice solare proprietare, Photon Energy deţine şi operează în acest moment o capacitate totală de generare de 51,8 MWp în Ungaria şi furnizează servicii de exploatare şi întreţinere pentru o capacitate combinată a peste 180 MWp de elemente fotovoltaice în Ungaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb