Pierdere importantă pentru Consiliului de Administraţie al Electrica

V.D.
Companii / 12 octombrie 2018

Pierdere importantă pentru Consiliului de Administraţie al Electrica

Arielle Malard de Rothschild a decis să renunţe la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica, a anunţat, astăzi, compania.

"Preşedintele Consiliului de Administraţie al Electrica SA, Elena Doina Dascălu, a luat act de decizia doamnei Arielle Malard de Rothschild de a renunţa la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, survenită ca urmare a unor responsabilităţi suplimentare legate de activitatea sa principală", se spune într-un comunicat al companiei.

Arielle Malard de Rothschild va continua să-şi îndeplinească responsabilităţile de membru al CA Electrica până la data de 11 noiembrie 2018.

"În numele companiei, vreau să mulţumesc doamnei Arielle Malard de Rothschild pentru activitatea desfăşurată în beneficiul Electrica, începând din 2014, când a devenit membru al Consiliului de Administraţie. A fost o mare onoare şi o experienţă minunată să fim colegi cu Arielle, o persoană specială şi un profesionist cu o experienţă impresionantă. În numele tuturor colegilor mei din Consiliul de Administraţie, îi urez succes în toate activităţile viitoare", a declarat preşedintele CA Electrica.

Arielle Malard de Rothschild este membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA din 2014. Este fondatorul diviziei de Pieţe Emergente al Băncii de Investiţii Rothschild & Cie şi a ocupat funcţia de director al Rothschild & Cie în perioada 1999 - 2006. A lucrat pentru Banca Mondială şi Lazard Frères & Cie, ca parte a echipei Sovereign Advisory, în perioada 1989 - 1998, precum şi în domeniul consultanţei financiare, lucrând în peste 40 de proiecte M&A în Europa de Est şi Africa de Nord.

Arielle Malard de Rothschild este în prezent Managing Director al Rothschild & Co (din 2006), membru în Consiliul de Supraveghere şi membru al Comitetului de Risc al Rothschild & Co, membru în Consiliul de Administraţie al Groupe Lucien Barrière, precum şi membru în Consiliul de Administraţie şi al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare al Imerys (2011-2017).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb