Planul de expansiune al companiei Amaris va crea până la 100 de noi locuri de muncă în Bucureşti

E.D.
Companii #Consultanţă / 21 octombrie 2014

Prezent în România din anul 2012 ca urmare a achiziţiei filialei Thales dedicată Europei de Est, Amaris, grup internaţional de consultanţă în Management şi Tehnologii, a anunţat un plan de expansiune menit să creeze până la 100 de noi locuri de muncă în Bucureşti.

"Plănuim să angajăm încă 80-100 de persoane. Obiectivul este să ne lărgim baza de clienţi, dar şi să ne implicăm în proiecte în alte tech hub-uri din ţară. Aceasta a fost dintotdeauna strategia Amaris, să-şi susţină clienţii oriunde s-ar afla aceştia, păstrând în acelaşi timp o relaţie strânsă cu fiecare dintre ei - o marca distinctivă a grupului încă de la înfiinţare", declară Federico Corsi, Country Manager Amaris.

Creat în 2007 în Geneva, grupul Amaris a înregistrat o creştere spectaculoasă în ultimii 7 ani, ajungând să aibă acum peste 55 de birouri în 40 de ţări. Expansiunea economică înregistrată de România în ultima vreme, la care se adaugă estimările favorabile ale Comisiei Europene pentru perioada 2014-2015 au dat naştere unui climat perfect pentru că Amaris să-şi dezvolte şi mai mult operaţiunile în ţară.

Filiala din Bucureşti s-a dezvoltat într-un ritm susţinut încă de la început şi va continua să crească în următorii ani, atât în ceea ce priveşte portofoliul de clienţi şi cifra de afaceri, cât şi numărul de angajaţi.

La fel ca în celelalte filiale din lume, procesul de recrutare se va concentra pe selectarea de ingineri şi manageri foarte bine calificaţi, capabili să accepte noile provocări ale grupului.

"În Amaris, oferim trasee profesionale foarte interesante, mai ales pentru ingineri, dat fiind că plajă noastră de expertiză extinsă le permite să lucreze în multe sectoare. De exemplu, pot să treacă de la sectorul auto la cel aeronautic, dezvoltându-se astfel multilateral şi consolidând în acelaşi timp competenţele nostre tehnice.

În ceea ce priveşte tipul de candidaţi, căutăm la noii noştri angajaţi spirit de echipă, devotament şi abilitatea de a se adapta la provocări interesante", a adăugat Federico Corsi.

Creşterea economică înregistrată de România recent precum şi calitatea sistemului de educaţie de aici fac ca România să corespundă politicii şi aşteptărilor de expansiune ale grupului Amaris.

Amaris este un grup independent şi internaţional de consultanţă specializat în Management şi Tehnologii, prezent astăzi în 40 de ţări. Compania oferă asistenţă clienţilor din lumea întreagă, intervenind asupra tehnologiilor şi sistemelor lor organizaţionale şi de informaţii prin intermediul a peste 55 de filiale internaţionale. Amaris numără acum 1600 de angajaţi şi 65 de naţionalităţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb