Pluria lansează un serviciu nou de rezervări de săli de şedinţe şi birouri private, în România şi străinătate

Comunicate de presă / 12 aprilie 2021

Pluria lansează un serviciu nou de rezervări de săli de şedinţe şi birouri private, în România şi străinătate

Compania Pluria, lansată în septembrie 2020 de antreprenorul Andrei Creţu, co-fondator al reţelei 7card, pune la dispoziţia companiilor serviciul de închiriere de săli de şedinţă direct de pe telefonul mobil. Reţeaua Pluria cuprinde peste 100 de spaţii de co-working în România şi în Spania, următoarea ţară pe lista de dezvoltare a companiei fiind Portugalia. Investiţia în lansarea acestui nou serviciu este de 100.000 euro, întregul proiect beneficiind, până acum, de o investiţie totală de 300.000 euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

După nici jumătate de an de funcţionare, reţeaua Pluria cuprinde peste 100 de spaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Oradea, Sibiu şi Târgu Mureş, dar şi în oraşele spaniole Madrid şi Barcelona. Oferta Pluria cuprinde numeroase spaţii de coworking, dar şi cafenele şi lounge-uri de hoteluri, cum ar fi cele din grupurile Accor şi Marriott.


"Pluria le oferă clienţilor corporate cea mai bună selecţie de săli de şedinţe şi birouri private din România şi Spania pentru toate nevoile lor: o întâlnire cu clienţii sau o şedinţă cu echipa. Cu ajutorul aplicaţiei mobile, clienţii pot rezerva aceste spaţii direct de pe telefonul mobil, facilitând astfel colaborarea între echipe şi îmbunătăţirea culturii organizaţionale. Serviciul este on-demand, există posibilitatea de a controla utilizarea lui, iar spaţiile pot fi rezervate pentru câteva ore sau zile, în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client. Nu necesită un abonament, iar companiile care au unul la hotdesk pentru angajaţii lor, vor avea un cost suplimentar pentru acest serviciu de rezervare săli de şedinţe şi birouri private", explică Andrei Creţu, fondatorul Pluria.

Aplicaţia de mobil Pluria permite utilizatorilor să facă toate rezervările sau anulările direct din telefon şi tot de aici se trimit invitaţii participanţilor la şedinţele respective, ei primind pe e-mail toate detaliile necesare. De la lansarea ei, aplicaţia Pluria a fost descărcată de peste 3.800 de persoane.

"Ultimul an ne-a arătat că viitorul muncii va fi unul hibrid şi digital, o combinaţie între work from home, din spaţii complementare şi de la biroul companiei. Recent, echipa Pluria a făcut şi un sondaj pe această temă, iar 64% dintre cei chestionaţi au optat pentru Work From Anywhere. Intuiam deja că există mulţi angajaţi care nu se mai simt confortabil să lucreze doar de acasă sau de la birou, dar am rămas surprinşi de procent. Este clar că lucrul din spaţii flexibile este parte a noului model, care va funcţiona şi după trecerea pandemiei. Avem deja peste 20 de clienţi corporate, majoritatea din industria tech şi de servicii profesionale, de la start-up-uri la multinaţionale care folosesc serviciile Pluria. Iar, de curând, am lansat o colaborare cu furnizorii de energie electrică şi gaze naturale aparţinând grupului Enel în România prin care,

accesând oferta de energie electrică dedicată lor, micii întreprinzători au acces la spaţiile din reţeaua noastră", mai spune Andrei Creţu.

Planurile de dezvoltare ale companiei pentru 2021 vizează consolidarea prezenţei în Peninsula Iberică, în oraşe secundare din Spania, precum şi semnarea de parteneriate cu spaţiile din Portugalia, în principal în Lisabona. În ceea ce priveşte produsul, compania continuă să lucreze la facilităţi pentru administrarea/ controlul serviciului din partea angajatorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb