PNL, afectat de Covid-19

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 29 aprilie 2020

Partidul Naţional Liberal se află într-o scădere continuă în preferinţele alegătorilor care se vor prezenta la urne, la alegerile locale şi parlamentare ce vor avea loc în toamna acestui an. Dacă sfârşitul lunii ianuarie situa formaţiunea condusă de premierul Ludovic Orban la aproape 46% din intenţiile de vot, în urma perioadei în care a gestionat aşa cum a putut pandemia de coronavirus din ţara noastră, PNL a ajuns la 34%, conform celui mai recent sondaj de tip Omnibus, realizat de CURS. Procentele arată că liberalii sunt cei mai afectaţi de actuala criză, în timp ce PSD şi Pro România sunt în uşoară urcare. Social-democraţii au ajuns la 29%, iar formaţiunea condusă de Victor Ponta a căştigat în ultimele doă luni trei procente ajungând la 7% în preferinţele alegătorilor. În privinţa Alianţei 2020 USR PLUS se constată doar o creştere de un procent, ceea ce înseamnă 14% din intenţiile de vot.

Cei de la UDMR se menţin la 5% în ambele perioade măsurate prin sondaj.

Sondajul a fost realizat în perioada 9-22 aprilie, pe 1126 de respondenţi, cu vârsta peste 18 ani li are o marjă de eroare de +/- 3,1%.

După publicarea datelor rezultate din sondaj, Victor Ponta, liderul Pro România a spus că Guvernul Orban nu este cu nimic mai bun decât Guvernul Dragnea şi că "incompetenţa, nepotismul, corupţia, impostura şi infatuarea au acum culoare galbenă şi protecţie totală de la Preşedinte, de la deontologii de dreapta şi de la cei care ar trebui să sancţioneze încălcarea legii", a declarat Ponta.

Liderul Pro România susţine că, deşi sunt la guvernare de 6 luni (votaţi chiar de parlamentarii PSD), premierul Ludovic Orban, şeful Finanţelor Florin Cîţu continuă să distrugă firmele şi economia naţională şi "vând muncitori, lemne şi grâu".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Doctor în plagiere Viorel Victor Ponta cel invizibil...~ FERMOAR la GURIȚĂ ~ e al tău. Să nu,,plagii (!) " *CIOCU' mic * că e al partidului lui Băsescu ( deputata aceea, amica lui Marius Marinescu). Jos poluatorii politicii românești.!.. rușinea Nației și a statuilor Kogălniceanu, Titulescu, Antonescu. Și ăsta va avea o pensie foarte foarte specială???

    Din cate se întrevede Iohannis + PNL nu prea vor să-și asume costurile crizei, adică să scoată banul, preferând să aburească lumea pe la televizor. Sunt foarte curios cum vor ei sa relanseze economia fara să își asume nimic, nici măcar ieșitul din case.

    După duda cu eutanasiatul pensionarilor in spații controlate, plus minciunile de la TV încrederea publică în acești băieți s-a dus de râpă. Nu-i mai votează nici drku, lumea va ieși în stradă de foame. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb