PNL cere demisia lui Toader şi abrogarea OUG 7

E.M.
Politică / 1 martie 2019

Tudorel Toader (Sursa foto: Twitter)

Tudorel Toader (Sursa foto: Twitter)

Partidul Naţional Liberal cere "demisia neîntârziată" a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi abrogarea OUG 7/2019, a anunţat astăzi senatorul PNL, Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, OUG 7 "a aruncat în aer sistemul judiciar" şi ar trebui abrogată, "fără ca Tudorel Toader să vină cu alte glume proaste de modificare a ordonanţei în următoarea şedinţă de guvern".

"Iar al doilea lucru pe care PNL îl cere astăzi este demisia neîntârziată a acestui ministru (n.r. - Toader) care a aruncat în criză tot ce înseamnă justiţie în România. Prezenţa domniei sale în continuare la Ministerul Justiţiei aduce numai lipsă de credibilitate în sistem şi în raport cu partenerii externi", a declarat Gorghiu la Parlament, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Auzi cucoana noua ne plac și iubim femeile de asta avem copii cu ele nu suntem IOHANES, CIOLOȘ, ORBAN, BARNA și alții ca ei nu vrem sa te simți jignita dar ai făcut parte din cel mai sângeros și catastrofal guvern care la avut vreodată ROMÂNIA. Guvernul meu nu a fost votat democratic de popor, ci a fost pus după masacrul, atentatul de la COLECTIV. Acum t ea băgat sugalai ăștia la înaintare. Ai uitat cu tine președinta PNL și după un an ați luat 20 de procente și ai plecat pe ușa din dos.

    1. P(r)ostacul de serviciu al PSD-ului. Te-ai nascut liber si ai devenit sclav (al unor penali). Esti penibil cu o coloana vertebrala atat de arcuita (ti-a ajuns fruntea la calcaiul pantofului lui Dragnea care la randul lui este sluga banului). Esti un fel de sluga a slugii si penibil al penibilului.

    PNL si USR sunt singurele partide din Romania care si-au facut program politic din a dizolva o sectie a procuraturii. S-a zis ca PSD vrea sa desfiinteze DNA, numai prostii si fake news.

    USR si PNL sunt singurele partide din Romania care au declarat ca programul lor politic cand vor veni la putere (sper ca asta sa nu se intample niciodata) este sa desfiinteze Sectia aleasa de CSM. Asa ceva? Un atac la adresa justitiei mai clar decat acesta? Jos PNL, Jos USR. 

    1. Amice , nu doar ca esti un prost dar ai uitat sa-ti iei pastilele la timp !

      Fuga repejor la mormantu' lu' vadim tudor, iar apoi in studiourile turnatorului securist voiculescu, in latrina 3 , cu dezaxatul caruia ii lipseste 7 doage , ipochimenul badea ce l-a pupat in dos pe ceausescu !

      Mars ! 

      Rectific, ii lipsesc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb