Policolor vinde platforma industrială din Theodor Pallady

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 septembrie 2014

Producătorul de lacuri şi vopsele Policolor a demarat formalităţile pentru vânzarea terenului aferent platformei industriale pe care o deţine în Bucureşti, amplasată în Bd. Theodor Pallady, potrivit unui comunicat de presă. Anterior, compania a anunţat achiziţia unei platforme industriale cu suprafaţa de 2,5 hectare în zona de vest a Capitalei, unde vor fi relocate facilităţile de producţie şi activităţile administrative. Marius Văcăroiu, CEO Policolor - Orgachim, a declarat: "Policolor a agreat vânzarea terenului din Theodor Pallady, aflat în proprietatea sa, către un dezvoltator imobiliar. Vânzarea efectivă se va derula pe parcursul a trei ani, perioadă în care fabrica Policolor va continua să funcţioneze în actuala locaţie; fondurile rezultate în urma acestei tranzacţii, cu implementare pe termen mediu, urmează să fie direcţionate către dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intenţionează să îl demareze. Platforma prevede şi construcţia unei noi fabrici de producţie de vopsele, pentru care se aşteaptă deja avizele pentru demararea lucrărilor".

Eliberarea terenului cu suprafaţă de 13,9 hectare din Bd. Theodor Pallady se va face în trei etape. Prima suprafaţă va fi eliberată până la finalul acestui an, urmând apoi ca în cursul anului viitor un al doilea lot să fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industrială Policolor va fi eliberat în anul 2017, moment la care producţia şi activităţile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platormă din vestul Bucureştiului.

Pentru construcţia noii fabrici de lacuri şi vopsele, reprezentanţii Policolor au anunţat anterior că au alocat finanţări de peste 6 milioane de euro.

Până la finalizarea proiectării, construcţiei şi a relocării propriu zise - următorii trei ani -, producătorul de lacuri şi vopsele Policolor îşi va desfăşura activitatea de productie pe platforma din Bd. Theodor Pallady.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb