POLIŢIA CAPITALEI: Percheziţii domiciliare şi mandate de aducere, privind infracţiunile de la protestele de la începutul săptămânii

G.U.
Miscellanea / 3 aprilie 2021

Percheziţii domiciliare şi mandate de aducere, privind infracţiunile de la protestele de la începutul săptămânii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare sâmbătă dimineaţa 24 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov şi mai multe mandate de aducere, într-o cauză vizând infracţiunile săvârşite în noaptea de 29 spre 30 martie în zona Piaţa Unirii, informează Agerpres.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi vor fi conduse la audieri 22 de persoane, a informat Poliţia Capitalei.

Au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice, a precizat sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de al Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, notează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

În urma protestelor de luni seara din Bucureşti, un număr de 188 de persoane au fost conduse la secţii de Poliţie, a informat, marţi, şeful Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Bogdan Berechet. Potrivit acestuia, Poliţia Capitalei, sub supravegherea unităţilor de Parchet competente, a declanşat cercetarea sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, distrugere prin incendiere, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, port ilegal de obiecte periculoase (cuţit). Bogdan Berechet a menţionat au fost distruse vitrine, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport.

Directorul general al Jandarmeriei Capitalei, Ionel-Cătălin Stegăroiu, a precizat că 12 jandarmi au fost răniţi, trei dintre aceştia mergând la spital, însă nu au necesitat îngrijiri deosebite sau internarea. Şeful Jandarmeriei a arătat că protestele din Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii împotriva noilor măsuri dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 şi-au pierdut caracterul paşnic spre miezul nopţii, când o parte a grupului de manifestanţi au atacat forţele de ordine, aruncând cu obiecte contondente, pietre, provocând rănirea jandarmilor şi pagube materiale.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. notez reluarea obiceiurilor PCR de internare la psihiatrie a opozantilor sistemului dictatorial si represiv :

    cazuri cunoscute:  

    1. (Timisoara) : Daniel Gaspar  

    2. (Constanta): in seara zilei de vineri 2 aprilie a fost luat de pe strada de politie si o ambulanta Bogdan Oancea (organizatorul protestelor de la Constanta) si internat la psihiatrie  

    probabil mai sunt cazuri necunoscute (inca) de media.  

    Guvernantii ar trebui sa isi indrepte caile dictatoriale pe care le-au luat.  

    De mult timp am observat un lucru interesant: experienta istorica 1990-prezent doar repeta (ca evenimente istorice) istoria Romaniei din intervalul 1945-1989 (v-am zis ca ma ocup printre altele cu studiul ciclurilor timpului) si tot ce am observat in ultimii 1-2 ani avertizeaza ca ne indreptam catre o enorma rupere sociala in strada - o revolutie mai grava decat in 1989 , cu foarte multe victime , mult mai multe ca in 1989.  

    Linia Istorica , destinul acestei tari e in mainile celor ce conduc.  

    Incetati sa va mai indepartati de la spiritul poporului si nu mai chinuiti poporul. Veti fi victimele unui masiv linsaj, vor veni oamenii dupa voi sa va faca felul, guvernantilor.  

    Inmuiati imediat stransoarea in care ii tineti pe romani. Va indreptati catre catrastofa sistemica!  

    Si eu si voi , cu totii stim ca virusul asta nu e asa mare branza cat sa explice intoarcerea unei tari cu fundul in sus.  

    Reveniti imediat la caile democratice!  

    Ceea ce am scris e real si se va intampla. . . doar daca voi veti permite sa se intample din ignoranta si neintelegere a cailor Istoriei, timpului si cailor lui Dumnezeu.  

    Poporul asta e prins intr-un ciclu repetitiv temporal pana invata o mare lectie ca sa iasa din aceasta bucla temporala - in care evenimentele, deciziile, faptele se repeta ca stilistica si fond, nu ca forma exacta.  

    1. in acelasi timp indemn oamenii care protesteaza sa o lase mai moale pentru urmatoarele 6 saptamani.

       

      am identificat un risc de origine externa care va profita/ poate profita de dezordinea din tara.  

      cer un moratoriu de aprox 6 saptamani de la proteste (daca nu cumva o incetare a protestelor daca guvernantii elibereaza surubul limitarilor impuse dictatorial populatiei). 

      Stimate Ban. Cher. Vali, mulțumesc pt cele arătate de-a lungul vremii. Am o completare la cele zise azi:nu doar în România se întâmplă fenomenul ciclurilor temporale descrise de dvs.Am părăsit România acum 30 de ani, dar nu m-am rupt de tara, și pot spune ca și în vest se repeta povestea de dinainte de război, adică anii '20-'40,ba chiar cu "dobânda" comunista accentuata. Acum 10 ani am simțit cum un vânt rece bate prin vest, și încet, încet am văzut traduse în realitate cele povestite de bunica mea despre vremurile Anei Pauker și mai apoi. Dar putini mai spun povesti adevărate copiilor și nepoților lor, pt luare aminte și a nu se uita, mai ales când istoria este siluita și prigonit din școală. Eu spun mai departe. Ceva ceva poate rămâne, ca să nu se mai repete ciclurile timpului aidoma, și sa putem în sfârșit, evolua. Cu multa simpatie va doresc o zi faina.

    Acum sa vezi instrumentalizari de dosare "făcute". Chiar nu putem sa ii ajutam pe oamenii ăștia? Și-au pus pielea în saramură și pt noi. Avocați care sa își asume apărarea lor?Oare nu o mai fi nici o parte din instituțiile statului necomplice la genocid?

    1. Nu am vazut pe nimeni sa faca perchezitii la 10 aug.cand rezistii spuneau ca da foc la guvern,rares bogdan instiga la violenta cu intrare in guvern,a fost rasplatit cu un post de europarlamentar,greata,scarba pentru televiziunile pupincuriste care la rezisti tripla numarul de protestatari iar acum nu mai arata nimic sau ne spun ca sunt cateva sute

      Nu ai vazut pentru ca erau aceiasi hulgani din galerii, care actionau pentru aeeasi mafioti, dar care erau atunci la putere.

      Ai vazut vreun jandarm sau unul din protestar violent anchetat? 

      Nu, pentru ca se afla ca psd a incercat o manipulare. 

      De aceea s-a dat clasare la dosarul de 10 august. 

      Cine este nemultumit de aceea clasare?

      Protestatarii. In niciun caz psd sau jandarmii 

      Si daca a fost invers manipularea pnl usr ,pentru "emotie ",sunt in stare sa si gazeze votantii pentru a da vina pe psd ,sunt la guvernare de ce nu au luat masuri sau sunt protejati

      Incercati sa intrati in institutia guvern acum ,

      vedeti ce se intampa,la 10 aug.aveam in piata usr pnl isti televiziuni care instigau la fortarea intrarii in guvern,oare de ce 

       

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb