Ponta: Jocurile politice ale PD-L încearcă să mascheze dezastrul economic

F. A.
Politică / 10 martie 2010

Jocurile politice ale PD-L încearca să mascheze dezastrul economic şi social pe care Guvernul Boc îl gestionează în acest moment, iar şeful statului şi democrat-liberalii îşi doresc să acumuleze întreaga putere în România, prin îndepărtarea lui Mircea Geoană de la conducerea Senatului, a afirmat, azi, într-o conferinţă de presă televizată, liderul social-democrat Victor Ponta.

"PD-L şi independenţii încearcă să încalce Constituţia României. PSD şi acum în opoziţie, şi când va fi la putere, nu va duce lupta politică dincolo de limita Constituţiei, aşa cum fac acum democrat-liberalii", a menţionat preşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ce vrea de fapt acest (fost) tinar arogant , alintat Victoras ?! De unde isi culege el datele care il ajuta sa traga asemenea concluzii prapastioase ?! Si de ce nu ni le prezinta si noua ca sa - l credem si sa - l intelegem ?! Daca le - a reusit diversiunea PSD-istului (fost senator PSD) Radoi care considera ca Metroul ar fi feuda lui si face greva de cite ori "vrea muschii lui" , Ponta si ai lui au impresia ca o sa le reuseasca toate diversiunile ?! El ce face pentru a salva Romania de la dezastrul proorocit ? Aproape un an , Ponta si ai lui au facut parte din Guvern si ce - au "produs" ?! Numai fiere si otrava aruncata prin massmedia , prostii , calomnii si proteste de parca ar fi fost in opozitie , declaratii jalnice , etc ! Care a fost planul lor de a scoate Romania din criza ?! Propuneri imperative de reducere TVA (Ungaria l-a marit fara comentarii cu 5 procente!) , de marire de pensii (Ungaria le-a redus tot pe loc si fara comentarii cu 20%) , de ajutoare sociale ciudate si fara baza de finantare (cum au fost cei 20.000 EUR promisi fiecarui repatriat !) , adica pe scurt , o insailatura de copilarii jalnice fara nici un temei logic si economic , care se pretindeau sociale si democratice !

    Cit despre Geoana , ce sa mai vorbim ?! Un presedinte de Senat care merge in secret sa trateze si cu rusii si cu americanii numai el stie ce , care da vina pe flacara violet pentru esecuri , care se ajuta cu vrajitoarele "de culoare" ,cu un comportament demn de "Cascadorii rasului" nu ofera suficiente motive ca sa fie schimbat ?!

    Iar ultima asertiune cum ca PDL vrea sa incalce Constitutia arata perversitatea si tupeul acestui adolescent intirziat ! De fapt PDL incearca sa modifice Constitutia prin metode legale si majoritate parlamentara . Stiu ca e dureros ca Victoras si Crin nu mai au majoritatea in Parlament , ca sa faca cu aroganta numai ce vor ei , dar ce sa - i faci , asta e democratia pe care o invoca de atitea ori , roata e rotunda ! 

    1. Uite ca mai avem si cetateni responasabili si ce-i mai important capabili sa inteleaga si sa vada diferentele !! 

      Ce sa le facem ; dupa optica (sau mai binae zis OFTICA) lor acum nu mai functioneaza majoritatea transparenta si zdrobitoare; aceea a fost buna doar atunci cand au incercat ei debarcarea guvernului....... 

       

      Ai remarcat bine: ....fosti tineri aroganti, din nefericire , doar atat.

       

      Uite ca mai avem si cetateni responasabili si ce-i mai important capabili sa inteleaga si sa vada diferentele !! 

      Ce sa le facem ; dupa optica (sau mai binae zis OFTICA) lor acum nu mai functioneaza majoritatea transparenta si zdrobitoare; aceea a fost buna doar atunci cand au incercat ei debarcarea guvernului....... 

       

      Ai remarcat bine: ....fosti tineri aroganti, din nefericire , doar atat.

       

      trebuia sa si spuna cetateanul iresponsabil acest nestimabil domn portocaliu,sluga jalnica a unui turnator cu dosar penal

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb