Ponta: "Preşedintelui Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Hayssam"

F.A.
Politică / 23 iulie 2013

Preşedintelui Traian Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Omar Hayssam, de aceea s-a grăbit să anunţe aducerea în ţară a acestuia, a declarat premierul Victor Ponta.

"Cred că preşedintelui Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Omar Hayssam. Hayssam a plecat din România în timpul lui Băsescu, în timpul ministrului de Interne Vasile Blaga şi inclusiv toată povestea aia cu recuperarea jurnaliştilor, cu mâinile în sus, s-ar putea să fie lucrul pe care preşedintele nu ni l-a spus, despre cum a fost cu adevărat atunci. Poate aflăm acum de la Hayssam, poate reuşim să îl avem şi pe Munaf, şi pe ceilalţi care au fost implicaţi", a explicat Ponta, conform Realitatea.net.

Domnia sa a adăugat, privind faptul că Preşedinţia a anunţat, la prima oră a dimineţii, aducerea în ţară a lui Hayssam: "S-a grăbit să acopere. Când ţi-e frică de ceva, vorbeşti primul".

Omar Hayssam ar putea fi adus, astăzi, la Tribunalul Bucureşti, unde se judeca un nou termen în dosarul "Manhattan". Acesta este acuzat de delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ 20 milioane de euro.

Hayssam a fost trimis în judecată, în acest dosar, în luna octombrie a anului precedent, alături de fratele său, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, şi doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteucă şi Doina Farladanschi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am trecut aseara pe la Cotroceni si palpaiau felinarele de tremuratul lui Basescu, fiindca sa grabit sa anunte aducerea lui omar cand altii habar aveau. Cand Ponta i-si copia lucrarea de diploma omar fura de rupea cu amicii lui nastase si iliescu, apoi a jucat o cacialma si cu basescu si serviciile bine platite . Sirianul este o mica cutie a pandorei pentru clasa politica hoata si corupta din Romania.

    Basescu incearca sa recastige credit de la electorat pentru ca va avea propriul partid, incercand sa fie mereu primul si la Costesti , si la muntele Gaina, si pe stiri, si la mare si la munte...... si oriunde.... numai premierul nu pricepe asa-i cand copiezi copy-paste - habar ai cei in ciorba. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb