Ponta şi-a anulat vizita în Chişinău

Valentin Busuioc
Politică / 20 ianuarie 2015

Actualizare 15:39 Ponta, pe Twitter: "Am avut întâlnirea semestrială cu ambasadorii Uniunii Europene la Bucureşti"

Premierul Victor Ponta a anunţat astăzi, pe contul personal de Twitter, că s-a întâlnit, în cursul zilei, cu ambasadorii UE acreditaţi în Capitală.

"Am avut astăzi întâlnirea semestrială cu ambasadorii Uniunii Europene la Bucureşti - am discutat priorităţile naţionale şi regionale", a scris Ponta.

---

Actualizare 14:28 Ponta şi-a anulat vizita în Chişinău

Premierul Victor Ponta şi-ar fi anulat vizita-fulger pe care o avea programată pentru astăzi la Chişinău, din cauza instabilităţii politice din Republica Moldova, scrie presa, citând surse politice.

---

Actualizare 11:06 Biroul de presă al Palatului Victoria confirmă vizita lui Ponta

Biroul de presă al Palatului Victoria a confirmat, în urmă cu puţin timp, pentru ziarul BURSA, că prim-ministrul Victor Ponta va efectua astăzi o vizită-fulger în Chişinău, pentru discuţii cu liderii partidelor pro-europene moldoveneşti.

---

Premierul Victor Ponta ar efectua astăzi o vizită-fulger la Chişinău, pentru discuţii cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova, în jurul orei 12, pe aeroportul din Chişinău, scrie presa moldoveană, citând surse politice.

Din delegaţie, ar urma să facă preşedintele comisiei pentru politică externă a Parlamentului European, Elmar Brok, preşedintele Alianţei Partidelor Liberale şi Democrate pentru Europa (ALDE), Graham Watson, precum şi un reprezentan al socialiştilor europeni.

Şi preşedintele Klaus Iohannis avea programată o vizită în Chişinău, în perioada 22-23 ianuarie, dar a amânat evenimentul, în urma unei convorbiri telefonice avute, ieri, cu şeful statului moldovean, Nicolae Timofti, cei doi lideri convenind că, în prezent, nu sunt întrunite, în Republica Moldova, condiţiile pentru vizita lui Iohannis. Preşedinţii au stabilit ca vizita să aibă loc în perioada imediat următoare instalării noului guvern de la Chişinău.

Formaţiunile politice proeuropene din Moldova nu au reuşit încă să ajungă la un acord după alegerile parlamentare din 30 noiembrie, în urma cărora au obţinut, cumulat, peste 45% dintre voturi, devansând formaţiunile proruse, care au câştigat aproape 39%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb