Popeyes anunţă deschiderea primului restaurant din Ploieşti, săptămâna viitoare

A.D.
Companii / 27 septembrie

Popeyes anunţă deschiderea primului restaurant din Ploieşti, săptămâna viitoare

După cozile de sute de oameni de la deschiderile recente de la Piteşti, Craiova şi Buzău, Popeyes continuă expansiunea în ţară şi deschide primul restaurant din Ploieşti. Deschiderea oficială va avea loc vinerea viitoare în zona food-court din cadrul centrului comercial AFI Ploieşti. Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambiţios al companiei de a se dezvolta în mai multe oraşe din ţară.

În România, Popeyes s-a lansat în 2022, cu faimosul Pui din Louisiana, în şase restaurante în Bucureşti.

Expansiunea Popeyes în afara Capitalei face parte dintr-un plan mai ambiţios al companiei de a se extinde în mai multe oraşe din ţară. "Deschiderea celui de-al patrulea restaurant Popeyes din afara Bucureştiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, astfel că ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Ploieşti. Suntem convinşi că locuitorii de aici vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, aşa cum s-a întâmplat deja în Bucureşti, Piteşti, Craiova şi Buzău", a declarat Jakub Aleksandrowicz, Director de Marketing Popeyes Europa Centrală şi de Est.

Din octombrie, locuitorii din Ploieşti se vor putea bucura de preparate clasice, precum renumitul Sandviş cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâşii din Piept de Pui, alături de sosurile renumite, precum NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ şi Mardi Gras. Produsele din pui pot fi comandate atât în varianta picantă, cât şi în cea nepicantă.

Pe lângă produsele delicioase, în ziua deschiderii participanţii vor avea parte şi de o serie de surprize, precum un band live care va aduce vibe-ul din New Orleans, Louisiana, direct în Ploieşti totul pentru a intra cât mai bine în atmosfera brandului şi a o descoperi aşa cum este, plină de energie şi bucurie. În plus, vor exista şi concursuri cu premii speciale şi multe alte surprize.

Produsele Popeyes sunt unice, fiecare bucată de pui este frăgezită manual şi prăjită la temperatura perfectă pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior şi suculentă în interior.

Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, PopeyesŸ are peste 50 de ani de istorie şi tradiţie culinară, cu peste 4600 de restaurante în SUA şi în întreaga lume.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb