Porsche Asigurări se lansează în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 30 octombrie 2008

Porsche Asigurări se lansează în România

Compania Porsche Asigurări s-a lansat, ieri, la Bucureşti, ca parte din grupul financiar Porsche Finance Group. Finalizând astfel un program de investiţii în valoare de circa 8,5 milioane de euro într-un nou sediu, Porsche Finance Group completează cercul de servicii financiare integrate o dată cu lansarea noii companii.

Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group, a declarat: "Piaţa asigurărilor auto este puternică, dar estimăm că, în următorii doi ani, cel puţin 40% din vânzările grupului vor fi asigurate prin Porsche Asigurări".

Pentru început, Porsche Asigurări oferă asigurare full-CASCO pentru maşinile noi, achiziţionate prin contracte de leasing, iar în viitorul apropiat compania îşi va extinde serviciile pentru maşinile cumpărate prin credite auto, pentru maşinile second-hand, precum şi pentru maşinile achiziţionate cu plata în numerar.

Poliţa CASCO este valabilă în întreaga Europă, fără ca titularul să fie nevoit să plătească prime suplimentare atunci când călătoreşte în alte ţări şi indiferent de compania care oferă asigurarea RCA. De asemenea, suma maximă asigurată este de 150.000 de euro, pentru care Porsche Asigurări oferă produsul standard. Compania pune la dispoziţia clienţilor asistenţă rutieră non-stop, iar contravaloarea reparaţiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment este decontată direct către service-urile auto ale Grupului Porsche.

Porsche Asigurări oferă asigurare CASCO pentru o gamă variată de riscuri, inclusiv: avarii provocate de muşcăturile de animale, avarii cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc.

Kurt Leitner a explicat: "O dată cu acea-stă lansare, introducem pe piaţa românească un nou concept, prin care încurajăm posesorul de automobil să fie mai responsabil faţă de maşina sa şi faţă de partenerii de trafic. Este vorba de franşiza progresivă, iar produsul pe care îl oferim este fiabil şi echitabil, contorizarea daunelor şi aplicarea franşizei începând de la zero în fiecare an de contract. În cazul Porsche Asigurări, asiguratul nu plăteşte nimic la prima daună, de asemenea, nu plăteşte franşiză în cazul accidentelor în care res-ponsabil este un terţ cu o asigurare RCA validă".

Porsche Asigurări se bazează pe o reţea de inspectori de daune independenţi, care acoperă întreg teritoriul ţării.

În primele nouă luni ale acestui an, Porsche Finance Group a finanţat circa 15.000 de maşini, ceea ce reprezintă o cotă de finanţare de 33% din totalul de maşini vândute de Porsche România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb