Praktiker România lansează catalogul de Grădină & Camping

Laura Boico
Comunicate de presă / 12 mai 2016

Praktiker, lansează catalogul de GRĂDINĂ & CAMPING 2016. În cele 220 de pagini ale catalogului, valabil în perioada 22 aprilie - 22 iunie 2016, sunt prezentate produse destinate relaxării în natură, fie că este vorba de grădină, camping sau terasa de bloc, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Catalogul GRĂDINĂ & CAMPING este conceput astfel încât să fie uşor de răsfoit şi oferă imagini amănunţite cu peste 1.000 de produse. Prezentarea acestora este însoţită de informaţii utile, detaliate, precum: date tehnice, termeni de specialitate şi poze sugestive pentru amenajarea decorului perfect petrecerii timpului în aer liber, departe de forfota oraşului.

Ediţia din acest an a catalogului de Grădină include şi un interviu acordat în exclusivitate pentru Praktiker România de celebrul Dr. Oz, în care acesta oferă informaţii practice, în stilul caracteristic, despre modul în care mediul ambiant ne influenţează psihicul şi sănătatea şi despre cât este de important să petrecem cel puţin 15 minute zilnic afară din casă.

"O grădină în care te simţi bine este o grădină bine îngrijită, iar timpul petrecut în aer liber cu familia şi prietenii este de nepreţuit. Prin acest catalog ne dorim să le oferim clienţilor Praktiker posibilitatea de a achiziţiona cele mai potrivite produse de grădină şi camping, la cel mai bun raport calitate - preţ. În plus, special pentru această ediţie a catalogului, am stat de vorbă cu celebrul Dr. Oz şi ne surpindem clienţii cu sfaturile lui, tocmai pentru a întări încă o dată faptul că mediul în care ne relaxăm este esenţial pentru sănătatea noastră", declară Isabelle Pleska, CEO Praktiker România.

Despre Praktiker

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY din România, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 28 de magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinarit şi materiale de amenajări; produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb