Premieră autohtonă la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 14 februarie 2023

În perioada 16-19 februarie 2023, la Râşnov se va desfăşura Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup). (Sursa foto: facebook / Ministerul Sportului).

În perioada 16-19 februarie 2023, la Râşnov se va desfăşura Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup). (Sursa foto: facebook / Ministerul Sportului).

Ţara noastră a devenit un punct fix pe harta sporturilor de iarnă, mai exact a organizatorilor de competiţii. Cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, organizarea de evenimente la nivel înalt presupune şi eforturi financiare. Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup) va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Râşnov şi pentru prima oară în România, trei dintre cele patru probe se vor desfăşura pe nocturnă.

Conform noului regulament, etapele de Cupă Mondială se desfăşoară pe nocturnă pentru că astfel există o mai bună vizibilitate a competiţiei, ceea ce atrage un număr mai mare de spectatori care vin să se recreeze şi să admire acest sport, anunţă Ministerul Sportului.

Instalaţia, achiziţionată din Austria, a ajuns deja la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunari, Râşnov, fiind transportată cu elicopterele, în zece grupuri separate de câte 10 - 12 reflectoare fiecare.

În cele patru zile de competiţie, la Râşnov se vor desfăşura patru probe: două etape de individual fete, o etapă de individual băieţi şi o etapă de Super Team.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb