Premierul Ciucă a transmis condoleanţe omologului din Ucraina în urma accidentului aviatic

V.G.
Politică / 18 ianuarie 2023

Premierul Ciucă a transmis condoleanţe omologului din Ucraina în urma accidentului aviatic

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis, astăzi, omologului ucrainean, Denis Şmîhal, un mesaj de condoleanţe în numele Guvernului României pentru pierderile de vieţi omeneşti survenite în urma accidentului aviatic petrecut pe teritoriul ţării vecine, subliniind că în aceste momente triste, autorităţile de la Bucureşti sunt solidare cu poporul ucrainean şi rămân angajate să ajute ţara vecină pentru a câştiga războiul declanşat de Federaţia Rusă, transmite Agerpres.

"Transmit în numelui Guvernului României cele mai profunde condoleanţe pentru pierderea tragică de vieţi omeneşti în urma prăbuşirii elicopterului în Brovarî, printre care ministrul de Interne, Denis Monastîrski, şi echipa sa. În acest moment de tristeţe, suntem alături de poporul ucrainean şi rămânem angajaţi să ajutăm Ucraina să câştige acest război", a scris Nicolae Ciucă pe pagina de Twitter a Guvernului.

Elicopterul în care se afla ministrul ucrainean de Interne, Denis Monastîrski, ce s-a prăbuşit în apropiere de Kiev, omorând cel puţin 18 persoane, se îndrepta spre linia frontului, a anunţat, astăzi, preşedinţia ucraineană.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ZAU ??????????? DAR , CE DE NU LE TRANSMITE CONDOLEANTE SI POPULATIEI RUSE DIN DONBASS , LA FAMILIILE CELOR 10.000 - 12.000 DE CIVILI COMPLET NEVINOVATI , CARE AU FOST MACELARITI DE ARMATA , POLITIA SI SECURITATEA UCRAINIANA IN 2014 - 2015 ???????? AU FOST UCISI DE PARCA ERAU CAINI , NU OAMENI !!!!!!!!!!!!!!!!!! N-AI TINERE DE MINTE '''''' CIUCA - AL NOSTRU ????? ''''''''; PARDON , CIUCA - AL - TAU , CA AL MEU , NU ESTI !!!!!!!!!!!!!!! NENOROCIRE MARE , AU MURIT 45 DE UCRAINIENI .............. DACA MUREAU 1.000.000 DE CIVILI RUSI , NU-I MAI PASA NIMANUI !!!!!!!!!!! A MURIT 1 COPIL UCRAINIAN !!!!!!!!!!!! AU MURIT 3 COPII UCRAINIENI .............. DECRETATI DOLIU NATIONAL , PENTRU 40 DE ZILE !!!!!!!!!!!!!!!!!! COPIII AIA , ERAU ''''''' Ubermemscheni ''''''' !!!!!!!!!!!!!!!! UITE , ALESII EUROPEI , UNDE ERAU ............. CRIMINALII STRIGA : NE-AU OMORAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb