Premierul Emil Boc a convocat Comitetul pentru situaţii de urgenţă

F.A.
Politică / 7 februarie 2010

Premierul Emil Boc a convocat Comitetul pentru situaţii de urgenţă

Premierul Emil Boc a convocat astăzi, la ora 15:00, Comitetul pentru situaţii de urgenţă pentru a discuta situaţia în care se află şcolile din zonele aflate sub cod portocaliu de îngheţ.

Avertizarea de cod portocaliu de ninsoare şi viscol emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a fost prelungită până luni, ora 20:00, potrivit Agerpres. Această avertizare vizează judeţele Giurgiu, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, judeţe în care va ninge abundent şi va fi viscol puternic în intervalul 7 februarie, ora 12:00, 8 februarie, ora 20:00. În acelaşi interval, ANM a emis avertizare de cod galben pentru judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Bacău, Vaslui, Iaşi, Neamţ şi Botoşani unde va ninge viscolit, iar în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor înregistra precipitaţii mixte, însemnate cantitativ, ce vor favoriza producerea poleiului.

Ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, Ministerul Educaţiei a luat astăzi măsura ca elevii claselor I-VIII şi preşcolarii din Capitală să nu se prezinte luni la cursuri. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a cerut inspectorului general să ia această măsură după ce a consultat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta a cerut si inspectorilor generali din ţară să suspende cursurile luni acolo unde condiţiile meteo nu permit începerea şcolii.

În cazul în care vremea va continua să fie nefavorabilă şi luni, vacanţa s-ar mai putea prelungi cu încă o zi până marţi, 9 februarie.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat în această dimineaţă că va propune premierului Emil Boc şi Ministerului Educaţiei închiderea şcolilor din Bucureşti pentru o perioadă de două-trei zile, din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb