Premierul interimar se întâlneşte cu ambasadorul SUA

J.P.
Politică / 9 decembrie 2020

Premierul interimar se întâlneşte cu ambasadorul SUA

Priemierul interimar Nicolae Ciucă se întâlneşte în această dimineaţă cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, relatează Digi24.

La întrevedere participă şi Kimberly Reed, preşedintele Băncii de Import-Export a SUA, şi Aleshia Duncan, de la Departamentul Energiei din SUA.

Întâlnirea este programată pentru ora 9,00, la Palatul Victoria.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. incepe negoicierea vanzarilor/cumpararilor

    videm orice se cere si cumparam la pret triplu daca nu cel putin dublu

    evident vechituri! 

    1. Vorbesti ca sa nu taci .SUA dispune de cea mai avansata tehnologie in majoritatea domeniilor.Finamtarea se face de banci americane care nu vor finanta niciodata achizitii supra evaluate sau vechituri.

      Foarte buna observatia ta! Intr-adevar, "omul de zahar" de la Ambasada l-a chemat la ordin pe umflatul Ciuca, ca sa-i puna in fatza , fisa cu achizitiile de tehnologie militara americana de mana a 14-a(evident niste rebuturi tehnologice, dar la preturi de platina) pe care trebuie sa le faca Colonia romana, impreuna cu alte achizitii ale unor produse si servicii americane, de 2 lei, ca de exemplu o alta autostrada(a se citi, "autospaga") pe model Bechtel!

      Draga propagandistule,

      - degeaba are SUA tehnologia avansata, avioanele F15 cumparate de Romania sunt vechi de 40 de ani. Acum probail ca mai au niste fiare vechi de care vor sa scape.

      - finantare este cand unul da bani ca sa se faca ceva, SUA imprumuta, nu finanteaza. Pentru ciumeci, imprumut = finantare ca asa scrie si in dex si astfel suntem dresati sa respectam pe cei care fac camata. Nu ne ajuta, fac afacere din care castiga. 

      Avioanele F16 au fost cumpărate din Portugalia, iar nevoia de infuzie de capital in Romania este imensa. Se pune problema RK-ului reactorului 1 și construcția, căci nu mai vorbim de finalizare, a reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă, cu participarea proiectantului inițial canadian. Nu cred că realizezi faptul că am deveni exportatori de energie electrică. Și ar mai fi culoarul de circulație mixt, auto-feroviar, din Polonia până in Romania, Constanta, cu alte cuvinte traversează țara de la vest la est, lucru la care noi nu îl reușim de trei decenii. Mai contează contextul?

      cu siguranta cele doua obiective (rutier si cale ferata) vor fi un succes ca toate afacerile de profil derulate cu americanii!

      vo, fi mamjiti de glorie vesnica!

      cine vine cu crucea...? 

      1 - Gagiul zicea ca SUA au tehnologie avansata. Este corect insa asta nu are legatura cu ce cumpara Romania. Iar F16 sunt fiare vechi adica tzeapa. Daca americanii cauta mai mult, poate gasesc si niste resturi de avioane ramase in urma razboiului din Vietnam.

      2 - Nu este infuzie de capital, asta e o gogoasa. Este vorba de imprumut. Banii nu ajung aici se vor plati direct niste firme americane.  

      3 - Culoarul de circulatie - nu a fost suficient Bechtel? borfashii au luat banii iar pe aici unii dau vina pe cei din partidul concurent, caterinca.  

      4 - Nu se face culoar auto pana la Constanta pentru ca trebuie sa treaca Carpatii si pentru asta nu e aprobare. Daca totusi se face, inseamna ca unii au interese economice, nu ajuta cu nimic interesele economice romanesti

      5 - Cu reactorul de la Cernavoda e bine insa trebuie sa se spuna clar care sunt costurile. sa nu fie costuri triple ca la masti. .  

    Algoritmul ,paradigma,PLANULUI de aducere acasă în ROMÂNIA a TEZAURULUI de la Moscova .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb