Presa străină: "Ministrul de interne german susţine măsurile ce vizează deportarea mai rapidă a solicitanţilor de azil respinşi"

T.B.
Internaţional / 18 ianuarie

Nancy Faeser - Ministrul de interne german

Nancy Faeser - Ministrul de interne german

Ministrul de interne german Nancy Faeser a susţinut că măsurile planificate pentru deportarea mai rapidă a solicitanţilor de azil respinşi sunt necesare pentru a menţine acceptarea socială a protecţiei refugiaţilor şi pentru o integrare reuşită, informează joi DPA.

Potrivit sursei menţionate ''Cu pachetul nostru legislativ, garantăm că oamenii fără dreptul de a sta aici trebuie să părăsească ţara noastră mai rapid'', a declarat politiciana social-democrată pentru cotidianul Rheinische Post.

O serie de noi măsuri îi vor împiedica să se sustragă deportării pe solicitanţii de azil ale căror cereri au fost respinse, conform sursei citate.

Noua lege, pe care Bundestagul (camera inferioară a parlamentului federal) o va finaliza joi, este menită să simplifice procedurile, pentru a garanta că vor fi deportate tot mai multe dintre persoanele fără drept de şedere, relatează sursa.

Perioada de detenţie în aşteptarea deportării, care până acum era de 10 zile, va fi extinsă la 28 de zile, transmite sursa.

În plus, reprezentanţii autorităţilor în centrele de primire comune vor avea permisiunea de a intra şi în alte încăperi decât camera persoanei care urmează a fi deportată, informează DPA.

Conform sursei citate ''Aceste măsuri restrictive sunt necesare astfel încât să putem continua să ne îndeplinim responsabilitatea umanitară pentru oamenii pe care trebuie să îi protejăm de război şi teroare - aşa cum sunt cei 1,1 milioane de refugiaţi veniţi din Ucraina'', a spus Faeser.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb