Preşedintele asociaţiei service-urilor auto demisionează şi înfiinţează patronatul

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 23 februarie 2010

Ion Vasile, Preşedintele Asociaţiei Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) demisionează din cadrul acestei organizaţii, atât ca persoană fizică din funcţia deţinută în asociaţie, cât şi ca membru fondator al asociaţiei prin SC MIPA 99 SRL (societate în care este acţionar), potrivit unui comunicat de presă ASSAI.

Domnia sa dezaprobă "metodele de protest ale directorului ASSAI împotriva CSA având ca obiect creşterea preţurilor poliţelor RCA".

Domnul Vasile mai anunţă, prin intermerdiul comunicatului, înfiinţarea Patronatului Societăţilor de Service Auto din România (PSSAR). "Nu sunt de acord cu formele de protest iniţiate de directorul ASSAI, Cristian Muntean, pentru că scopul nostru este să ne rezolvăm problemele cu jucătorii de pe piaţa asigurărilor şi nicidecum să declanşăm un război atât cu aceştia, cât şi cu actuala conducere a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor", a declarat domnia sa, adăugând: "Din cauza acestui dezacord cu actuala conducere a ASSAI, am decis să demisionez din această structură şi să înfiinţez PSSAR, o organizaţie care să identifice problemele service-urilor auto, să le rezolve, şi să-şi reglementeze situaţia existentă în raport cu societăţile de asigurări, cu uniunea brokerilor din România, cu societăţile de leasing, cu Registrul Auto Român, cu Ministerul Transporturilor, cu Ministerul Mediului, cu Ministerul Muncii, Ministerul de Finanţe şi nu în ultimul rând cu CSA (să încercăm prin proiecte legislative să acoperim vidul de legislaţie existent), nu numai să constituie un prilej de imagine pentru conducerea ASSAI. Aceste probleme existente pe piaţa de service auto din România dorim să le rezolvăm pe calea dialogului şi a concilierii, nu pe calea scandalului".

De asemenea, Ion Vasile a precizat că nu este de acord cu demersurile actualei conduceri a ASSAI împotriva CSA având ca obiect creşterea preţurilor poliţelor RCA: "Nu am înţeles şi nici nu am să înţeleg ce treabă avem noi, ca reprezentanţi ai service-urilor auto, cu tarifele RCA. Cred că actuala conducere a ASSAI depăşeşete orice limite încercând să lanseze acuze care mai de care mai sofisticate şi care, în final, nu duc decât la accentuarea situaţiilor conflictuale dintre asiguratori şi service-urile auto care şi aşa s-au accentuat pe perioada crizei economice. M-am întâlnit cu actuala conducere a CSA care pare dispusă să ne ajute să iniţiem un dialog cu asiguratorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb