Preşedintele CCIR, prezent la sesiunile de lucru ale Consiliului General al Federaţiei Mondiale a Camerelor de Comerţ

B.D.
Miscellanea / 12 februarie 2020

Preşedintele CCIR, Mihai Daraban

Preşedintele CCIR, Mihai Daraban

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, participă în perioada 12-13 februarie la Paris, la reuniunea Consiliului General al Federaţiei Mondiale a Camerelor de Comerţ (WCF), informează biroul de presă al CCIR.

Prima zi a şedinţei Consiliului General a fost dedicată sesiunilor de lucru pe marginea strategiilor de acţiune ale Federaţiei Mondiale a Camerelor de Comerţ. Punctele cuprinse pe agenda de lucru vizează: Strategia WCF, Platforma Chamber Connect, Brand-ul cameral, Congresul Chamber Connect şi platforma "Generation Next, Chamabers 4.0".

Cu acest prilej, preşedintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a avut o întrevedere cu dl. Hamad Buamim, Preşedinte al Federaţiei Mondiale a Camerelor de Comerţ şi Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Dubai.

În marja reuniuni Consiliului General al WCF preşedintele CCIR urmează să aibă discuţii bilaterale cu reprezentanţi de nivel înalt ai camerelor de comerţ din întreaga lume, mai informează sursa.

Dl. Mihai Daraban a susţinut în repetate rânduri viziunea unui sistem de camere de comerţ unite, cu un rol important în dezvoltarea economică mondială: "Odată cu învestirea mea în poziţia de membru în Consiliul General al Federaţiei Mondiale a Camerelor de Comerţ vine şi responsabilitatea de a lupta pentru promovarea unei economii globale, a comerţului liber acţiuni care atrag crearea de noi locuri de muncă şi implicit îmbunătăţirea nivelului de trai".

Următoarea şedinţă a Consiliului General al WCF va avea loc în perioada 5-6 Octombrie 2020 la Johannesburg, Africa de Sud.

Preşedintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a fost ales în funcţia de membru în Consiliul General al Federaţiei Mondiale a Camerelor de Comerţ (WCF), din cadrul Camerei de Comerţ Internaţionale (ICC), în urma votului exercitat de reprezentanţii a peste 100 de state. Astfel, România este reprezentată, pentru mandatul 2020-2022, în forul de conducere al organizaţiei mondiale a camerelor de comerţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb