Preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Cluj cere demiterea lui Marian Zlotea

F. A.
Politică / 8 iulie 2009

Preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Cluj, Adrian Oros, a cerut, azi, premierului Emil Boc, demiterea preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Marian Zlotea, transmite corespondentul NewsIn.

Motivul invocat de Oros, care este şi preşedinte al PNL Cluj-Napoca şi fost director al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj, este faptul că ANSVSA ar fi anunţat că nu se plătesc activităţile de identificare ale animalelor prestate de medicii clujeni.

"Solicit premierului Boc să ceară voie domnului preşedinte Traian Băsescu să îl poată demite pe domnul Marian Zlotea, care de o jumătate de an a reuşit să distrugă tot ceea ce înseamnă sistem sanitar-veterinar şi a reuşit să aducă grave prejudicii de imagine profesiei medicale veterinare. Direcţiile sanitar-veterinare în acest moment sunt blocate, ele având nişte bugete subdimensionate care nu asigură acoperirea acţiunilor sanitar-veterinare asumate de către România cu Comisia Europeană", a afirmat Oros în cadrul unei conferinţe de presă.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. ARE PERFECTA DREPTATE.ASA CEVA NU S-A INTIMPLAT NICI PE VREMEA COMUNISTLOR.ESTE UN DEMENT>

    1. FRATI VETERINARI!!!UNITI-VA PANA NU E PREA TARZIU,PROFESIA NU TINE CONT DE CULOAREA POLITICA!!! PROFESIA TREBUIE CONDUSA DE UN PROFESIONIST NU DE UN PETROLIST!!!!

      dl oros pe vremea cand era director la dsv cluj nu apaltit niciun ban concesionarilor acum cand dav cluj are un nou director care a platit la zi dl oros bate campii mai ales ca acum de cansd a ajuns presedinte pnl cluj nu stie decat sa faca afirmatii care sunt false.

      totalul medicilor concesionari in judet este 78 de concesionari 

      oros vrea sa fie si presedinte de colegiu si prodecan si presedinte pnl incalcand legea flagrant statutul colegiului medicilor interzicand acest lucru pe vremea pnl sa aflat ca si acum in stare de incompatibilitate fiind director dsv,prodecan si presedinte al colegiului medicilor cluj in cea ce 

      p riveste activitatea lui zlotea se descurca mai bine ca oricare presedinte pe care la avut ansvsa pana acum .Felicitari dl zlotea pt modul in care conduce institutia

    pai uniti-va-ti odata ca numa' gura-i de voi.

    pe 11 iulie are nunta la palatul snagov , nu va duceti?

    1. ce dracu sa sabotam ca nu si-a invitat decat colegii de partid ai lui

    1. Zlotea a distrus tot ce inseamna ANSVSA si DSVSA, iar incapacitatea de a intelege si conduce il face sa aiba acest comportament dictatorial;

    2. Speram ca in declaratia de avere vor aparea si datele reale privind evenimentul mentionat de black widow; poate are vreo institutie cu atributii in domeniu (DNA, ANI) intrebari despre nunta si participanti (de cand directorii proaspat numiti din deconcentratele din tara sunt obligati sa mearga la nuntile sefilor de prin ministere si autoritati ? O fi in Fisa Postului...). 

    E o rusine ce se intampla!!!

    1. te rog sa sesizezi ani pt starea de incombatibilitate a prietenului tau oros si pentru magariile lui inclusiv trucarea alegerilor la colegiu aducand studentii la vot pt a fii ales

      poate verifici si ce contracte a semnat oros si ce a facut la dsv cluj cu constructia sediului  

      trebuie schimbat neaparat DEMENTUL de zzzzlotea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb