Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021

Comunicate de presă / 21 aprilie 2021

Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021

Prestigio Click&Touch 2 este o tastatură cu butoane fizice şi taste virtuale glisante, dar şi un touchpad, sau un mouse, toate într-un singur device. Aceasta poate fi conectată la orice dispozitiv, fie că este vorba de o tabletă, un smartphone, un PC, un smart TV, o consolă de jocuri, sau o tablă interactivă. Aceasta este a doua generaţie a produsului care obţine premii pentru design, prima generaţie a fost şi ea premiată la Red Dot Design Awards în 2020, în urma a patru nominalizări, conform unui comunicat remis redacţiei.

"În cursul acestui an, am extins familia de produse bazate pe tehnologia TouchOnKeysTM prin adăugarea unui nou dispozitiv, mai subţire, cu autonomie mai mare şi funcţii mai diverse. Credem că această tehnologie este promiţătoare şi avem planuri de a o introduce şi în alte categorii de produse. De exemplu, lucrăm activ la un laptop bazat pe TouchOnKeysTM, precum şi la o serie de tastaturi", a declarat CEO-ul ASBIS, Serhei Kostevitch.

Tehnologia TouchOnKeysTM extinde capacităţile tastaturilor tradiţionale prin adăugarea unei funcţionalităţi touchpad. Acum, controlul gestual, inclusiv derularea paginilor, mutarea cursorului şi tastarea, care înainte necesitau un touchpad dedicat, poate fi efectuat oriunde pe suprafaţa tastaturii. Sistemul recunoaşte intuitiv ce doreşte să facă utilizatorul şi comută automat între modurile tastatură şi touchpad.

"Tehnologia TouchOnKeysTM nu stă pe loc, iar noi continuăm să o îmbunătăţim", spune Mikhail Krupenkov, co-fondator al Clevetura LLC. "Chiar acum lucrăm la iluminarea din interior, la creşterea sensibilităţii senzorului şi pregătim alte upgrade-uri utile."

În fiecare an, Red Dot Award, categoria Product Design, primeşte mii de înscrieri de la designeri şi branduri din întreaga lume. Un juriu internaţional evaluează designul produselor prezentate, împreună cu funcţionalitatea, uşurinţa în utilizare şi ergonomia acestora. Decizia juraţilor se bazează pe o suită de parametri esenţiali, cum ar fi controlul intuitiv, combinaţia de materiale, abordarea inovatoare şi calităţile tactile. Pe baza acestor criterii, Prestigio Click&Touch 2 a fost recunoscut drept cel mai bun produs din categoria "Computer and Information Technology".

Prestigio Click&Touch 2 a ţinut cont de feedback-ul şi sugestiile utilizatorilor tastaturii din prima generaţie, iar acest lucru a dus la crearea unui dispozitiv conceptual nou, care se concentrează pe productivitatea în utilizarea PC-urilor, a tabletelor şi a dispozitivelor all-in-one. O caracteristică nouă este un set de butoane fizice, care fac selecţia fără mouse şi glisarea mult mai uşoare. Noul produs Click&Touch 2 are, de asemenea, o baterie cu o capacitate mai mare, care asigură funcţionarea neîntreruptă pe tot parcursul zilei. Feedback-ul tactil a devenit mai precis, iar aplicaţia actualizată are mai multe setări. Printre altele, utilizatorul poate ajusta acum poziţia zonei de atingere: colţul din stânga, colţul din dreapta sau întreaga tastatură. Mai mult, Prestigio are planuri de extindere a diferitelor aspecte lingvistice şi a opţiunilor de culoare pentru Click&Touch 2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb