Preţurile petrolului au fluctuat puternic joi, revenind pe creştere după pierderi mari

S.B.
Materii Prime / 20 mai 2022

Preţurile petrolului au fluctuat puternic joi, revenind pe creştere după pierderi mari

Preţurile petrolului au fluctuat puternic joi, revenind pe creştere după pierderi mari, oficialii chinezi plănuind să reducă restricţiile la Shanghai, ceea ce ar putea reduce şi mai mult oferta cu energie la nivel mondial, în timp ce dolarul a cedat o parte din câştigurile recente, informează news.ro.

mpanii să utilizeze aplicaţia06:45SUA vor să ofere Ucrainei rachete avansate anti-navă pentru a lupta împotriva blocadei ruseşti - Reuters06:29Rusia - Atacuri cu cocktailuri Molotov asupra comisariatelor militare06:09Forţele ruse au blocat evacuarea a peste 1.000 de maşini în Zaporojie, spune administraţia regională06:00Preţurile petrolului au fluctuat puternic joi, revenind pe creştere după pierderi mari05:52Zelenski anunţă "multe decese" după un atac cu rachete asupra unui sat din regiunea Cernigău şi acuză o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni / În Donbas e iadul, afirmă el - VIDEO05:44Criză majoră de lapte praf pentru bebeluşi în SUA, din cauza problemelor de producţie ale Abbott Laboratories; compania promite redeschiderea unei fabrici în două săptămâni05:38Şefa FMI: Liderii financiari la nivel mondial trebuie să se pregătească pentru noi şocuri financiare00:08Premier League: Remiză pentru Chelsea. Everton, victorie cu revenire de la 0-223:57Ciobotariu: Sunt mândru de jucătorii mei / Cei de la FCSB şi-au ascuns neputinţa şi au aruncat cu noroi în noi / Ce spune tehnicianul despre viitorul său23:56Finala Cupei României: Patronul de la Sepsi: Niciodată nu am visat aşa ceva, nici în cele mai mari visuri ale mele, să ajungem în Conference League, să câştigăm cupa23:42FC Botoşani va juca împotriva Universităţii Craiova în barajul pentru Conference League, ca urmare a rezultatului din finala Cupei României23:33Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a prezentat, în Consiliul de Securitate ONU, contribuţia României pentru contracararea efectelor războiului Rusiei contra Ucrainei23:27Finala Cupei României: Tamaş - Am forţat, am jucat cu dureri. Sunt trist, dar alţii au pierdut campionate mondiale...23:16Autorităţile locale din Braşov doresc preluarea mai multor arii protejate pentru înfiinţarea unui parc natural în zona municipiului şi a localităţilor Râşnov, Predeal, Săcele şi Cristian23:14Bergodi: Băieţii merită total cupa / Ştefănescu: Cred că în seara asta am reuşit să salvăm sezonul de tot22:53Marcel Ciolacu, despre legea offshore: Este corectă şi favorabilă. Nu ne fură nimeni niciun gaz. Ne întoarcem în '90, că ne fură ţara? Ce, am înnebunit la cap iar?«Previous12345»Mergi la pagina 

 

×

Data:astăzi, 06:00

Preţurile petrolului au fluctuat puternic joi, revenind pe creştere după pierderi mari

Preţurile petrolului au fluctuat puternic joi, revenind pe creştere după pierderi mari, oficialii chinezi plănuind să reducă restricţiile la Shanghai, ceea ce ar putea reduce şi mai mult oferta cu energie la nivel mondial, în timp ce dolarul a cedat o parte din câştigurile recente, transmite Reuters.

Atât ţiţeiul Brent, cât şi ţiţeiul WTI, de referinţă în Statele Unite, au crescut cu aproape 5 dolari pe baril în decurs de câteva ore, recuperând pierderile de la începutul săptămânii.

Contractele futures pentru ţiţeiul Brent cu livrare în iulie au crescut cu 1,45 dolari, în creştere cu 1,3%, la 110,57 dolari pe baril, la ora 16:32 GMT (19:32 ora României), după ce a atins un minim al sesiunii, de 105,75 dolari pe baril.

Contractele futures pentru ţiţeiul U.S. West Texas Intermediate (WTI) cu livrare în iunie au crescut cu 66 de cenţi, până la 110,16 dolari, după ce scăzuseră anterior la 105,13 dolari.

"Piaţa a fost extrem de volatilă. Piaţa reacţionează la tot felul de titluri diferite din oră în oră, iar mişcarea de pe pieţele petroliere de la o zi la alta devine şi mai exagerată", a declarat Andrew Lipow, preşedintele Lipow Oil Associates din Houston.

În China, investitorii urmăresc îndeaproape planurile de a reduce restricţiile legate de coronavirus, în cel mai populat oraş, Shanghai, de la 1 iunie, ceea ce ar putea duce la o revenire a cererii de petrol din partea principalului importator de ţiţei din lume.

Pieţele petrolului şi-au revenit, de asemenea, pe măsură ce dolarul s-a depreciat, joi.

Indicele dolarului a scăzut joi cu 1%, după câştigurile recente. Indicii de referinţă ai petrolului se mişcă adesea în sens contrar dolarului dolarul, deoarece majoritatea tranzacţiilor globale cu ţiţei sunt gestionate în dolari, astfel încât un dolar în creştere face ţiţeiul mai scump pentru marii importatori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb