Prima cafenea "CremCaffe" deschisă în România

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 27 ianuarie 2004

"Cremcaffe" a inaugurat, la sfîrşitul săptămînii trecute, prima cafenea cu specific italian din Bucureşti. Situată în centrul Bucureştiului, pe strada Toma Caragiu, în zona Universitate, "Cremcaffe" oferă băutorilor de cafea pasionaţi, atmosfera cafenelelor din spaţiul meridional al Italiei.

La deschidere au fost prezenţi Miki Haiblum, director general CremCaffe România, Fabrizio Polojaz, director general CremCaffe Italia, Corrado Bassanese, director de producţie CremCaffe Italia precum şi acţionarii israelieni: Shvartz Yaacov, Pinhas Yakov, Gerzi Yosef. Invitaţi de onoare au fost ambasadorul Italiei şi cel al Israelului, alţi diplomaţi, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri, ai showbiz-ului şi ai presei.

Cafeneaua are o suprafaţă de 120 mp, o capacitate de 65 de locuri şi reprezintă o investiţie de peste 300 000 de dolari. Personalul cafenelei este format din 15 persoane pregătite de experţi italieni în serviciul public. Interiorul cafenelei reconstituie ambianţa autentică a cafenelelor din Italia prin decoraţiunile ce includ şi o istorie a cafelei în imagini. Mobilierul şi tehnologia de preparare a cafelei sunt de provenienţă italiană.

Cremcaffe casa, cremcaffe bar, udinese caffe casa, udinese caffe bar sunt o varietate de sortimente de cafea propuse clienţilor, reprezentînd diversitatea etnică a Italiei din zona Trieste. Amestecului clasic al cafelei italiene-espresso şi mocca, i se alătură cafeaua americană - la filtru şi cea turcească, apreciată în ţările balcanice şi în estul Europei.

Această cafenea este prima din lanţul de cafenele Cremcaffe ce vor fi deschise în Bucureşti anul acesta. Începînd cu 2005 CremCaffe se va extinde şi în principalele oraşe din România.

CremCaffe a fost înfiinţată în secolul al XIX-lea de către concernul italian COGECO, evaluat la bursa din Milano drept unul dintre cei mai mari importatori de cafea din Italia. Compania deţine loturi de cafea în America de Sud şi Africa.

Lanţul de cafenele CremCaffe este prezent în Croaţia, Serbia, Muntenegru, Slovacia şi Israel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb