Prima ediţie a ''Italian Beauty & Day Care"

Andrei Stan
Comunicate de presă / 21 iunie 2016

Marţi, 21 iunie, la Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden Bucureşti va avea loc prima ediţie a ''Italian Beauty & Day Care", organizat de către ICE- Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei.

Evenimentul face parte din a opta ediţie a Festivalului Italian şi are ca scop promovarea unui sector de excelenţă Made in Italy favorizând întâlnirea dintre cererea şi oferta din sector.

Vor fi prezenţi peste 100 de participanţi, inclusiv importatori, distribuitori de produse cosmetice, reprezentanţi ai lanţurilor farmaceutice, buyers din reţeaua retail, jurnaliştii din presa scrisă şi presa de specialitate.

Conferinţa va fi deschisă de către un reprezentat al Ambasadei Italiei şi de către Luca Gentile, directorul ICE al biroului din Bucureşti. Evenimentul va continua cu întâlniri B2B între cele 17 companii italiene de cosmetice şi produse pentru îngrijirea personală invitate de către ICE şi operatorii locali.

Produsele expuse vor varia de la cosmetice profesionale, produse de consum pentru igienă, produse de îngrijire personală şi dispozitive medicale.

Statisticile indică faptul că exporturile de produse cosmetice au atins în 2015 cifra de 3,7 miliarde de euro (+10%) cu previziuni care indică o creştere de până la 4 miliarde de euro în 2016.

În clasamentul ţărilor partenere ale României (2015), Italia se situează pe locul al şaptelea ca furnizor de produse cosmetice cu o valoare de 35 de milioane de euro, în creştere cu 14% faţă de anul precedent, ceea ce reprezintă 7% din total importurilor româneşti de asemenea produse.

Festivalul Italian (12 mai - 24 iunie), organizat de către ICE - Italiană Agenţia pentru Comerţ Exterior din Bucureşti sub patronajul Ambasadei Italiei şi în colaborare cu Institutul Italian de Cultură, reuneşte o serie de evenimente dedicate promovării produselor Made in Italy: produse cosmetice, produse alimentare şi vestimentare, mobilier, promoţii în restaurantele italiene, evenimente culturale şi multe altele.

Programul festivalului este disponibil pe site-ul: www.festivalitalian.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb